2018-01-18 23:50:26
Φωτογραφία για Επίτιμος δημότης Αμφιλοχίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (φωτο)
            Σε ειδική τελετή που έγινε με τη δέουσα επισημότητα και λίγο μετά την λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Αθανασίου το μεσημέρι, Επίτιμος Δημότης Αμφιλοχίας ανακηρύχθηκε τo μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοοπς Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος....    

   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας, στο Δημαρχείο, παρουσία των βουλευτών Μάριου Σαλμά, Κ. Καραγκούνη και Δημ. Κωνσταντόπουλου, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα, των Δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Θέρμου κ. Παπαναστασίου, Καραπάνου και Κωνστανταρα, των Μητροπολιτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου, πολλών επισήμων και πολιτών.

        Να θυμίσουμε πως την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας αποφάσισε την Ανακήρυξη σε Επίτιμο Δημότη Αμφιλοχίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου των 150 χρόνων από τη θεμελίωση του Ιερού Ναού του Αγ. Αθανασίου πολιούχο της πόλης.

        Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση, όπως αναρτήθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας:
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ