2018-01-19 03:30:29
Φωτογραφία για Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα μετά από διάρρηξη και τον τσάκωσαν!
Ο 35χρονος συνελήφθη και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ οι συνεργοί του έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.Μοιραίο

αποδείχθηκε το λάθος ενός 35χρονου τσιγγάνου να οδηγεί το αυτοκίνητό του χωρίς δίπλωμα. Όταν έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών σε περιοχή της Φθιώτιδας και προσήχθη στο τμήμα, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε χρησιμοποιηθεί σε διάρρηξη στις Ερυθρές Αττικής!

Λίγες ώρες νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης, ο 35χρονος μαζί με δυο συνεργούς του είχαν παραβιάσει το παράθυρο του σπιτιού, είχαν αρπάξει 500 ευρώ και είχαν διαφύγει με το όχημα που οδηγούσε! Ο 35χρονος συνελήφθη και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ οι συνεργοί του έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

*** Στον γιατρό πήγαν ο 70χρονος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κοινότητα Ξηροχώρι της Ζαχάρως το πρωί της Τρίτης, αλλά οι τρεις ώρες που έλειψαν ήταν αρκετές για να χάσουν τις οικονομίες μιας ζωής! Άγνωστοι διαρρήκτες παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας του σπιτιού, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν τα μετρητά ύψους 3.500 ευρώ που φύλαγαν οι ένοικοι και τα αξίας 2.000 ευρώ κοσμήματά τους και έγιναν καπνός.


*** Μέρα- μεσημέρι αποπειράθηκαν δυο τσιγγάνοι να διαρρήξουν ένα σταθμευμένο όχημα στις Κροκεές Λακωνίας! Οι δράστες, ένας 25χρονος και ένας 44χρονος, έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή αλλά ο πρώτος εντοπίστηκε το ίδιο βράδυ της Τρίτης στη Σπάρτη από αστυνομικούς της .Ο.Π.Κ.Ε. και συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του αναζητείται από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευρώτα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ