2018-01-19 07:01:06
Φωτογραφία για David Duchovny: Η αποκάλυψη για το X-Files και την Gillian Anderson
O Γιώργος Σατσίδης, ο μόνος Έλληνας παρουσιαστής που έχει την ευκαιρία να μεταδίδει την εκπομπή του απευθείας από το Hollywood, για τις ανάγκες του Buzz στην Cosmote TV, φιλοξένησε τον πάντα περιζήτητο και πολύ αγαπητό David Duchovny!

O Γιώργος συνάντησε τον σταρ του Californication στα στούντιο της 20th Century Fox στο Los Angeles και είχε μαζί του μια απολαυστική συνέντευξη, ανεβάζοντας και φωτογραφία την ίδια στιγμή στον λογαριασμό του στο Instagram.

O David Duchovny μίλησε για το νέο κύκλο των X-Files που προβάλλεται στην Ελλάδα από το Fox κάθε Πέμπτη στις 21.50. «Ο ρόλος του Fox Mulder με καθιέρωσε, είπε ο 57χρονος ηθοποιός. Χρωστάω πολλά σε αυτήν την σειρά και με εντυπωσιάζει πόσο ο κόσμος την αγαπά ακόμα».

Ο Duchovny αποκάλυψε στον Γιώργο ότι είναι η τελευταία σεζόν για την Gillian Anderson, η οποία αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί να υποδύεται άλλο την Dana Scully, τονίζοντας «ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά για τον επόμενο κύκλο».

Όσο για το πως είναι ο διάσημος ηθοποιός από κοντά; Ο Γιώργος δήλωσε «Είναι εξαιρετικά απλός και προσιτός. Έχει αστείρευτο χιούμορ και αυτοσαρκάζεται διαρκώς. Είναι ο πλέον cool τύπος και παρότι διατηρεί μια στάση αντι-σταρ, στην πραγματικότητα έχει την στόφα του αληθινού Hollywood star».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ