2018-01-20 09:43:59
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας 

μιλώντας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.  «Να κάνει απλώς λίγη υπομονή» συνιστά η Νέα Δημοκρατία στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του πως, στην ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, αντιμετώπισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη «ως εν ενεργεία πρωθυπουργό».

«Ο κ. Τσίπρας μίλησε επί μια ώρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να απαντήσει στο βασικό ερώτημα που έχουν οι πολίτες: Υπάρχει ή όχι ενιαία κυβερνητική πρόταση για το Σκοπιανό;», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. Πρόσθεσε, δε, ότι «από το γεγονός ότι δεν απάντησε σε αυτό το βασικό ερώτημα, αλλά και από το σύνηθες διχαστικό ύφος του, γίνεται ξεκάθαρο ποιος αντιμετωπίζει ανεύθυνα, επιπόλαια και τυχοδιωκτικά ακόμη και τα εθνικά θέματα».

«Υ.Γ.: Καθώς ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε και πάλι τον κ. Μητσοτάκη ως εν ενεργεία πρωθυπουργό του συνιστούμε να κάνει απλώς λίγη υπομονή», κατέληξε η Πειραιώς.


«Απεγνωσμένη προσπάθεια να δικαιολογηθεί στον αριστερό κόσμο που τον ψήφισε», για το γεγονός ότι «έχει καταντήσει η "αριστερά" της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ και του ΣΕΒ και υλοποιεί τα βρώμικα σχέδια του κεφαλαίου», καταλογίζει στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από την πλευρά του το Κομμουνιστικό Κόμμα, με αφορμή την ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «στην προσπάθεια του αυτή καταφεύγει στη γνωστή δικαιολογία όλων των συμβιβασμένων στην ιστορία του λαϊκού κινήματος, στο δήθεν ''ρεαλισμό''». «Ευτυχώς που στον τόπο αυτό υπήρχαν και υπάρχουν δυνάμεις που δεν ακολούθησαν το ρεαλισμό της κυβερνητικής καρέκλας, άλλα αυτόν της σύγκρουσης με την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Ό,τι κατέκτησε ο λαός, το κατέκτησε με αυτό το ρεαλισμό. Ενώ, η τύχη των δυνάμεων τύπου ΣΥΡΙΖΑ είναι να τους επαινούν μόνο οι εκπρόσωποι του κατεστημένου», συμπλήρωσε ο Περισσός. Καταλήγοντας, τόνισε: «Όσο για τη ''φωτιά της μάχης'' στην οποία έχει δήθεν ριχτεί ο κ. Τσίπρας, του συστήνουμε να μη μετράει το μπόι με τον ίσκιο του».

Για ρεσιτάλ εικονικής πραγματικότητας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο η Δημοκρατική Αριστερά, καταλογίζοντάς του πως, στην ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσίασε «το δικό του τεχνητό success story». «Αναφέρθηκε σε ''ολιγαρχίες και ελίτ'' ενώ η κυβέρνηση του ασκεί μία σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική και  σε ''πατριδόκαπηλους και εθνικιστές'' ενώ συγκυβερνά με τον ακροδεξιό κ. Καμμένο», ανέφερε η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της. Τόνισε επίσης, αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό, πως «ο διπρόσωπος ρόλος του επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα ως ταυτόχρονα μνημονιακός στις πράξεις και αντιμνημονιακός στα λόγια. Ξεπέρασε, δε, και τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς αφού πέρασαν ήδη τρία ολόκληρα χρόνια διακυβέρνησής του, χωρίς εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, ανακοίνωσε μάλιστα Διαρκές Συνέδριο του κόμματος του για να καταστρώσει κομματικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας». 

Η ΔΗΜΑΡ επεσήμανε ότι «μετά τον κ. Τσακαλώτο επανέλαβε και ο ίδιος την ''απειλή'' προς τον ελληνικό λαό ότι ''δεν έχετε δει ακόμη τίποτα''!». Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, η ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι η χώρα μας πρέπει να μείνει σταθερή στην εθνική θέση για σύνθετη ονομασία με χρήση έναντι όλων μακριά από εθνικισμούς. Κατηγόρησε επίσης τον Πρωθυπουργό ότι «αντί να ενημερώσει ως όφειλε πρώτα τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας με στόχο την εθνική συνεννόηση, συναντήθηκε πρώτα με τον Αρχιεπίσκοπο και ενημέρωσε την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για την συνάντηση του αυτή».

«Μιλώντας, δε, ο κ. Τσίπρας για την παράταξη του αναφέρθηκε πολλές φορές στην Αριστερά παρά το γεγονός ότι εν τοις πράγμασι ξέχασε τις βασικές θέσεις και αρχές της Αριστεράς όπως είναι η υπεράσπιση του κράτους δικαίου και ο διαχωρισμός κράτους – εκκλησίας. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ''Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κ. Τσίπρα''!», κατέληξε η ΔΗΜΑΡ.

Τι είπε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας μιλώντας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ