2018-01-20 13:26:08
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - Όταν ο Δήμος Προσφέρει και ΕΚΘΕΤΕΙ
Ο κ.Π.Λάμπρου δημοσίευσε μερικές από τις φωτογραφίες που βλέπετε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, στις 12/1/2018 και τις προλόγισε ως εξής:

«Με επιτυχία,ηρεμία και τάξη έγινε η διανομή 20 τόνων Ναξιώτικης πατάτας σε δικαιούχους συμπολίτες μας αλλά και σε φορείς του Δήμου μας (εκκλησίες, ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί κλπ).

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του Δήμου και τους εθελοντές που βοήθησαν στην διανομή.»

Ήταν μια πραγματικά αξιέπαινη δράση που σκοπό είχε να βοηθήσει συμπολίτες μας που έχουν οικονομική ανάγκη.

Δικαιούχοι ήταν όλοι όσοι έχουν καταγραφεί στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Υπήρξαν πάντως πολλά παράπονα για ελλειπή ενημέρωση ακόμη και σε δικαιούχους και για το γεγονός ότι δεν έγινε σε ένα σημείο αλλά θα έπρεπε να ψάχνουν να βρουν που να πάνε όσοι ενημερώνονταν.

Πολύ καλές είναι αυτές οι πρωτοβουλίες, αλλά επειδή σχετίζονται με ευπαθής ομάδες του Δήμου μας, καλό θα ήταν να γίνονται πιο οργανωμένα.


Επίσης, από την στιγμή που δεν δικαιούνται όλοι να ωφεληθούν από μια τέτοια δράση δεν βλέπω την ανάγκη να δημοσιοποιείται και να δημιουργεί αισθήματα πικρίας. Επίσης ας μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι των κατοίκων και δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να δημοσιοποιούνται φωτογραφίες που δείχνουν πρόσωπα συμπολιτών μας.

Θα περίμενα κατόπιν της μακρόχρονης ενασχόλησής του με αυτό τον ευαίσθητο τομέα, ο κ.Π.Λάμπρου δεν θα συνέχιζε να "πέφτει" σε τέτοια ατοπήματα.

Ποιος ο λόγος αυτής της δημοσιοποίησης; Δεν θέλω να πιστέψω ότι σκοπό είχε την προσωπική του προβολή!

"Σίσυφος"
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διαφημίσου κι εσύ στο TVNEA.COM!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διαφημίσου κι εσύ στο TVNEA.COM!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ