2018-01-20 19:27:27
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός επιτέλους έβγαλε εγωϊσμό
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε  4-0 την Κέρκυρα παίζοντας ωραία μπάλα και έχοντας «φρέσκα» πρόσωπα που του έδωσαν ώθηση για να επιστρέψει στις νίκες! Μπορεί η δυναμικότητα της Κέρκυρας να είναι τέτοια που να μην επιτρέπει υπεραισιοδοξία, το γεγονός  όμως ότι οι «πράσινοι» ήταν… κανονική ομάδα μετά από καιρό, μόνο ελπίδα μπορεί να δώσει για το μέλλον στο «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη με νέο «αίμα» τόσο στην ενδεκάδα όσο και στη 18άδα, έδειξε διάθεση, θέληση, σωστή νοοτροπία και πάνω από όλα έπαιξε  καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, που ο Παναθηναϊκός το πήρε τόσο εύκολα όσο λέει και το τελικό αποτέλεσμα! Οι «πράσινοι» με αυτοματισμούς, τρεξίματα, πάθος και αρκετά νέα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής έδειξαν πως έχουν μέλλον και πως μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Ουζουνίδης, άλλωστε, το είχε πει πως όταν θα έχει οριστικά στα χέρια του το γκρουπ με το οποίο θα δουλέψει, θα παρουσιάσει επιτέλους… φυσιολογικό Παναθηναϊκό
. Κι όσο ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το ποιοι θα είναι διαθέσιμοι στον 49χρονο τεχνικό, τότε η ομάδα θα γίνεται ακόμα καλύτερη. Παράλληλα, θα βάζει σταδιακά και τα νέα παιδιά, όπως έκανε απέναντι στην Κέρκυρα με Χατζηγιοβάνη, Στάικο και Κουντουριώτη με τον κόσμο να αναγνωρίζει το έργο του Έλληνα τεχνικού. Για αυτό και μετά την επίτευξη του τελικού 4-0, όλο το γήπεδο άρχισε να αποθεώνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη φωνάζοντας το όνομά του…Το γκολ που άνοιξε το σκορ ήρθε στο 16’ μετά από ωραίο συνδυασμό των Χίλιεμαρκ και Χατζηγιοβάνη και γύρισμα του τελευταίου στον Δώνη που πλάσαρε ωραία. Στο 33’ σε έναν «μαγικό» συνδυασμό, το φινάλε βρήκε τον Δώνη να κάνει τακουνάκι στον Γιόχανσον που είχε κάνει διαγώνια κίνηση στην περιοχή και πλάσαρε εξαιρετικά για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Οι «πράσινοι» στο 70’ έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Λουντ, μετά από ωραία πάσα του Βιγιαφάνιες. Στο 90’ ο «Βίγια» σήκωσε εξαιρετικά τη μπάλα πάνω από την άμυνα της Κέρκυρας κι ο Άλτμαν με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ