2018-01-21 11:25:50
Φωτογραφία για Οι κρίσεις σε ΕΛΑΣ και ΠΣ πηγαίνουν ... περίπατο! Πότε αναμένεται η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ
Όλα υποδείκνυαν ότι αύριο θα ήταν η επίσημη πρώτη των κρίσεων σε αστυνομία και πυροσβεστική.Πλην όμως, από τη μία οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του υπουργού εξωτερικών χώρας και από την άλλη η μετάβαση την Τετάρτη του πρωθυπουργού στο Νταβός, «σπρώχνουν» τις ετήσιες τακτικές αξιολογήσεις σε χρόνο μεθύστερο και συγκεκριμένα από την Πέμπτη και ... έχει ο Θεός.

Οι πληροφορίες του bloko.grότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί, αν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στη διατήρηση των επικεφαλής και των δύο σωμάτων. Οι κρίσεις θα μπορούσαν να ξεκινήσουν, όμως επειδή ο αρχηγός της αστυνομίας έχει εξαντλήσει τη διετία, για την ανανέωση της εντολής είναι απαραίτητη η σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με τη διαδικασία της περιφοράς.

Γεγονός πάντως είναι ότι τα σενάρια κοχλάζουν, τα περισσότερα από τα οποία ανάγονται στη σφαίρα είτε των ευσεβών πόθων, είτε της αχαλίνωτης σπερμολογίας. Άλλο γεγονός ωστόσο παραμένει, ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, ειδικά η αστυνομία απειλείται εν δυνάμει με τον κίνδυνο της αποδιοργάνωσης, καθώς οι συσκέψεις ενημέρωσης και λήψης αποφάσεων βρίσκονται υπό τη δαμόκλειο σπάθη του διαγκωνισμού, της αμφιβολίας και κυρίως του βυζαντινισμού στον οποίο έκοντες άκοντες «υποκλίνεται» η σύγκλητος των ανώτατων αξιωματικών.

(bloko.gr 20/01/2018)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ