2018-01-21 11:49:52
Φωτογραφία για «Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν από τα καλύτερα αφεντικά που είχα»
Προς τα τέλη του καλοκαιριού δέχεται ένα τηλεφώνημα από το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζη Ποφάντη, με τον οποίο και συναντιέται στις εγκαταστάσεις του σταθμού στα Σπάτα.«Μου προτάθηκε να βρίσκομαι στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα για το νέο Late Night που έστηναν, παραδέχεται ο Θανάσης Πασσάς. Τους άρεσαν τα γκάλοπ και τα βίντεο που είχα κάνει στο ΣΚΑΪ και ήθελαν από μένα κάτι αντίστοιχο». Λίγες μέρες αργότερα γνωρίζεται και με τον Γιώργο Λιάγκα.Αλήθεια, ποια ήταν η γνώμη του για εκείνον πριν γνωριστούν; «Παρεξηγούμαι από τους φίλους μου για τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά θα σου πω το εξής: Τον προτιμώ σε σχέση με άλλους παρουσιαστές που κρύβουν τον αληθινό τους χαρακτήρα.Λέει αυτά που νιώθει, κάνει πλάκα συνέχεια και ήταν από τα πιο καλά αφεντικά που είχα. Οι σχέσεις μας παραμένουν καλές και στο μέλλον θα βρεθούμε, γιατί δεν πρόκειται να απομακρυνθώ από την ακτίνα βολής του. Θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Ο Γιώργος με είδε ως συνεργάτη και όχι σαν ένα αντικείμενο της εκπομπής του.Είχαμε ωραία χημεία, περάσαμε καλά και είδα έναν άλλο Λιάγκα από αυτόν που πολλοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους. Είναι φοβερός τύπος και παρεξηγημένος λόγω της ειλικρίνειας και της αμεσότητάς του, ενώ οι άνθρωποι που πέρασαν από το πλατό και μίλησαν μαζί του είπαν πράγματα».


Δύο μήνες ύστερα από την πρεμιέρα, όμως, η εκπομπή σταμάτησε. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.Η εκπομπή πήγαινε καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο σταθμός και ο Γιώργος ήρθαν σε συμφωνία να μην προχωρήσει η εκπομπή. Μάλιστα την περίοδο των εορτών μάς ενημέρωσε ο ίδιος ο Γιώργος για τις εξελίξεις. Η αλήθεια είναι πως μου έκανε εντύπωση αυτή η διακοπή, γιατί μαζί με όλη την ομάδα καταφέραμε να δώσουμε κάτι διαφορετικό στον τηλεθεατή. Κανείς μας δεν ήθελε να σταματήσει το Late Night, γιατί περνούσαμε καλά, όχι μόνο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες».«Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 μέχρι τον Ιούλιο του 2019»

Έναν περίπου μήνα πριν από τη διακοπή του Late Night, ο Θανάσης σταμάτησε και τη συνεργασία του με το ραδιόφωνο του Mad και την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και ενάμιση χρόνο.«Ήμουν με την Ιλένια στο ραδιόφωνο και με τον Ουγγαρέζο στην τηλεόραση. Γι’ αυτό και τα σταμάτησα όλα. Δεν γούσταρα να βλέπω άλλο τα μούτρα τους! Πέρα από την πλάκα, ορισμένοι προσωπικοί λόγοι με οδήγησαν να σταματήσω από το ραδιόφωνο. Σε κάποιους άρεσα, σε κάποιους άλλους όχι».Ποιο είναι, λοιπόν, το επόμενο βήμα; «Με τον ΑΝΤ1 έχω συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούλιο του 2019. Δεν ξέρω το επόμενο βήμα, αλλά δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να κάνω μια πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή, που θα δείχνει το underground στοιχείο της κάθε πόλης, τις χειρότερες γειτονιές. Είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να γυρίσω τον κόσμο τζάμπα!Επίσης σκέφτομαι να τους προτείνω ένα σόου τύπου Kardashians, το The Passanias, στο οποίο όλη μου η οικογένεια, από μωρά μέχρι γιαγιάδες, θα εμφανίζεται στην κάμερα με γένια και μούσια! Στην Αμερική θα έπιανε. Εδώ δεν ξέρω!».

Πηγή: περιοδικό people- Πρώτο Θέμα
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ