2018-01-21 20:50:49
Φωτογραφία για Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-1
Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο.

Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ στο 25’ ο Μοράρ, ενώ για τον Πανιώνιο ισοφάρισε στο 81’ ο Λάμπρου.

Το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε.

 Στο 25' οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν και άνοιξαν το σκορ. Ο Γκιοατά στην προσπάθειά του στο 25' να διώξει την μπάλα έστρωσε στον Μοράρ κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Παναιτωλικός πίεζε και ο Πανιώνιος δεν μπορούσε καν να πατήσει περιοχή. Πάντως, οι «κυανέρυθροι» βρήκαν τον τρόπο για να προηγηθούν. Στο 81' ο Σιώπης βρήκε τον Λάμπρου, που είχε μπει ως αλλαγή κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε την πρώτη τελική των Νεοσμυρνιωτών ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-1 (Novasports 3)

Γκολ: 25' Μοράρ - 81' Λάμπρου

Κίτρινες κάρτες: Ρότσα - Σαββίδης

Κόκκινες κάρτες: -

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάϊ, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (73' Ρότσα), Ρόσα (84' Κλέσιο - 89' Μπράβο), Ντίας, Μοράρ.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (73' Μακρύλλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (65' Λάμπρου), Ντουρμισάι.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 1-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ