2018-01-22 19:44:10
Φωτογραφία για Κοπή βασιλόπιτας και βράβευση αριστούχων μαθητών από την ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (7 ΦΩΤΟ)
Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παράρτημα Λάρισας πραγματοποίησε την 21 Ιαν 2018 την κοπή της Βασιλόπιτας, για τα μέλη της, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

Στην αρχή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή των επαίνων στους Αριστούχους Μαθητές, παιδιά μελών του Παραρτήματος, ακαδημαϊκού έτους 2016-2017. Συνολικά απονεμήθηκαν έπαινοι σε 20 Αριστούχους Μαθητές.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε ιδιαίτερα το μεγαλύτερο σε ηλικία και ενεργό μέλος της ένωσης κος Τσαμπαλής Θωμάς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα 95 γενέθλιά του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λάρισας και Τυρνάβου κ.κ Ιγνατίου, ο Δκτης της 1ης Στρατιάς, Αντγος κος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Χρίστος Μανωλάς, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Παιδής Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λάρισας, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Δημήτριος Μαβίδης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Σχης ε.α. κος Δημήτριος Γεωργάκης.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ