2018-01-22 20:00:13
Φωτογραφία για Άνδρες αποκαλύπτουν τι κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και τους τρελαίνουν
Αν πραγματικά θέλεις να ξέρεις τι αρέσει στους άνδρες και τους τρελαίνει κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής δεν έχεις παρά να τους ρωτήσεις.

Δείτε τις ατάκες 12 ανδρών που αποκαλύπτουν τί έκαναν οι ερωτικές τους σύντροφοι και τους τρέλαναν, όπως τις διαβάσαμε στο bovary.gr

«Δεν υπάρχει κάτι πιο ερωτικό από την ειλικρίνεια μιας γυναίκας στο σεξ» Steve G.

«Όταν η κοπέλα μου με ξύπνησε κάνοντάς μου στοματικό έρωτα. Ήταν ξαφνικό και γι' αυτό ήταν φοβερό.» Alex J.

«Μια φορά η κοπέλα μου ήρθε φορώντας ένα φόρεμα με φερμουάρ, από πάνω ως κάτω στο μπροστινό μέρος. Το να το κατεβάζω και να αποκαλύπτονται τα δαντελένια εσώρουχα που φορούσε από μέσα ήταν απίστευτα καυτό» Joseph G.

«Μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας, αφού είχα ήδη μιλήσει μαζί της κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού για το πόσο άγχος είχε η μέρα μου, ήρθα σπίτι και φορούσε σέξι εσώρουχα, με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο με τη γραβάτα, με έσπρωξε στο κρεβάτι, με κοίταξε με φανερά αθώα μάτια, χαμογέλασε και είπε ότι με αγαπάει για πρώτη φορά, έπειτα μου όρμησε και φυσικά το ανταπέδωσα δέκα φορές ». -Erich J.

«Να είναι σεξουαλικά σίγουρη και να μην φοβάται να μου πει τι την ευχαριστεί και τι όχι. Δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό σε μια κοπέλα που προσποιείται. Ξέχνα τον εγωισμό σου και απλά μίλα ειλικρινά για το τι σου αρέσει. Το σεξ θα είναι πιο απολαυστικό και για τους δυό μας.»—Scott W.

«Όταν δεν φοβάται να φωνάξει κατά τον οργασμό» -Mario G.

«Είναι πολύ hot μια γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται και να αφήνει τον σύντροφό της να την παρακολουθεί!» Mark A.

«Η εμπιστοσύνη είναι σίγουρα το No1. Κοίτα τον άνθρωπό σου στα μάτια, χαμογέλασέ του και πες του πόσο σου αρέσει ή όχι αυτό που κάνει». -Harry W.

«Στην μέση της σεξουαλικής πράξης η κοπέλα μου είπε: 'Είσαι τόσο καυτός! Όχι, δεν ήταν dirty talking ... ήταν απλώς ένα κομπλιμέντο που πραγματικά με άναψε και με έκανε να θέλω να την ευχαριστήσω περισσότερο ». -Michael L.

«Όταν παίζει με τις θηλές και το στήθος της και λικνίζεται όταν είμαι πάνω της -Αυτό με τρελαίνει πραγματικά σε αυτήν». -Nicholas M.

«Κάναμε σεξ αφού με περίμενε στο κρεβάτι με τα εσώρουχα. Ήταν το πιο καυτό sex που κάναμε ποτέ». -Matty H.

«Όταν μου έβαλε εκείνη το προφυλακτικό, ενώ με κοίταζε στα μάτια. Απλό, αλλά σέξι». -Jay J.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ