2018-01-22 23:15:30
Φωτογραφία για Βασίλης Στεφανάκος: Η τελευταία του επιθυμία, η έξοδος στα μπουζούκια και το μοιραίο λάθος [video]
Ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αποκαλύπτουν καρέ - καρέ τις τελευταίες στιγμές, πριν ο Βασίλης Στεφανάκος εκτελεστεί εν ψυχρώ στο Χαϊδάρι.

Ο Βασίλης Στεφανάκος έπεσε θύμα ενέδρας και εκτελέστηκε εν ψυχρώ λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, 17.01.2018. Ο πρώην βαρυποινίτης δέχθηκε 29 σφαίρες από καλάσνικοφ, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv, φέρνει στο «φως» νέες πληροφορίες για τις τελευταίες στιγμές του 58χρονου Η τελευταία του επιθυμία

Σύμφωνα με το ρεποράζ της εκπομπής, συγγενής του πρώην βαρυποινίτη αποκαλύπτει: «Τηλεφώνησε στο σπίτι και ζήτησε να έρθουννα πάρουν τον σκύλο από το γραφείο του. Και να τον πάνε πίσω στο σπίτι στο δάσος Χαϊδαρίου.

click4more

Βασίλης Στεφανάκος: Το συγκινητικό «αντίο» των κρατουμένων του Κορυδαλλού


Τηλεφώνησε ξανά όμως και ζήτησε να έρθει με το ίδιο αυτοκίνητο από το σπίτι και ο 13χρονος γιος του, για να τον δει για λίγη ώρα.

Όμως το αμάξι είχε ήδη ξεκινήσει κι έτσι ο Βασίλης Στεφανάκος το μετάνιωσε για να πάει να τον δει ο γιος του, αφού το πρωί είχε σχολείο και είχε διαβάσματα…«.

Χωρίς συνοδεία

Ο σωματοφύλακας ήταν μαζί του στο γραφείο, όταν ο Βασίλης Στεφανάκος του ζήτησε να κατέβει για να βρει σωστή θέση πάρκινγκ για το δεύτερο όχημά του. Ο Στεφανάκος, όμως, ήταν βιαστικός και δεν τον περίμενε. Κατέβηκε με άλλο συνεργάτη του που είχε έρθει για να τον δει.

Στην λεωφόρο Αθηνών, όμως, ο συνεργάτης έστριψε σε άλλη κατεύθυνση. Πεζός. Όποιος παρακολουθούσε τον πρώην βαρυποινίτη, ήξερε πως αυτή ήταν η ευκαιρία. Έδωσε το «σήμα» και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο δράστης «άδειαζε» μια γεμιστήρα καλάσνικοφ πάνω στο σώμα του 58χρονου…

Ο Βασίλης Στεφανάκος στα μπουζούκια

Το Live News μετέδωσε εικόνες και από μία εκ των τελευταίων βραδινών εξόδων του πρώην βαρυποινίτη. Ήταν στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Λίγες ημέρες μετά, ο Βασίλης Στεφανάκος θα έκανε το μοιραίο λάθος. Κι αυτό ήταν το ότι είχε παρκάρει με τη «μούρη» τη μαύρη λιμουζίνα του. Είχε δηλαδή στην πλάτη του τον εκτελεστή του. Και δεν πρόλαβε να αντιδράσει…

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ