2018-01-24 05:33:37
Φωτογραφία για Ομόνοια: «Θέλω να αυτοκτονήσω» είπε ο 42χρονος Αλβανός και έτρεξε στην ταράτσα του ξενοδοχείου
 

Η καμαριέρα στην οποία εξομολογήθηκε την πρόθεσή του ειδοποίησε τη ρεσεψιόν αλλά κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει - Έπεσε από τον 5ο όροφο και κατέληξε στο ΚΑΤ όπου

μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος Ήταν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας όταν ένας 42χρονος άντρας αλβανικής καταγωγής μπήκε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται επί της οδού Μαρίκας Κοτοπούλη 7, προσπέρασε την υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην ρεσεψιόν και άρχισε να ανεβαίνει γρήγορα τις σκάλες του κτιρίου.

Λίγο πριν φτάσει στον τελευταίο όροφο, ο 42χρονος «πέφτει» πάνω σε μία από τις καμαριέρες του ξενοδοχείου. «Θέλω να αυτοκτονήσω», φέρεται να της είπε και στη συνέχεια ανέβηκε τρέχοντας προς την ταράτσα.

Η καμαριέρα ειδοποιεί την ρεσεψιόν ωστόσο δεν πρόλαβε κανένας να αντιδράσει. Ο άντρας από την Αλβανία βούτηξε στο κενό από δεκαπέντε μέτρα ύψος.

«Ήμουν στο μαγαζί δούλευα, άκουσα φασαρία και είδα κόσμο. Βγήκα έξω από περιέργεια να δω τι έγινε. Είχε πέσει ο άνθρωπος. Δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε, ακούστηκαν διάφορα: ότι είχε χωρίσει από κάποια γυναίκα, ότι είχε να κάνει με λεφτά. Γίνονται πολλά στην Ομόνοια κάθε μέρα», λέει αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται σε εστιατόριο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από ξενοδοχείο.


Ο Αλβανός μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστος ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία. 

Την ίδια ώρα προβληματισμό προκαλεί στους άντρες της ΕΛΑΣ το γεγονός ότι μαζί του είχε ένα τσαντάκι με 4.000 ευρώ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ