2018-01-25 12:07:11
Φωτογραφία για Νικόλ Κίντμαν: Πιο όμορφη & λαμπερή από ποτέ, ζητά καριέρα μετά τα 40...
Νικόλ Κίντμαν. H όμορφη με Όσκαρ βραβευμένη Αυστραλή ηθοποιός θεωρείται μία... από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2017 είναι η χρονιά της καθώς έλαβε την τέταρτη υποψηφιότητά της για `Οσκαρ. Επίσης, ήταν η πιο εκθαμβωτική και περιζήτητη ηθοποιός του Φεστιβάλ Καννών όπου 2 από τις 4 ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε βραβεύτηκαν - ανάμεσα σε αυτές και του Λάνθιμου- κερδίζοντας το Χρυσό Φοίνικα του στυλ με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Tο βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες, απονεμήθηκαν τα βραβεία Screen Actors Guild Awards. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά στην οποία οι γυναίκες ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που η τελετή παρουσιάστηκε από γυναίκα, την Kristen Bell και γενικά τα βραβεία παρουσιάστηκαν μόνο από γυναίκες, ως ένδειξη αλληλεγγύης για τα κινήματα #Μetoo και Time`s Up.


Η εντυπωσιακή 50χρονη Νικόλ Κίντμαν βραβεύτηκε ακόμη μια φορά για τη μίνι σειρά "Big Little Lies"... Παρέλαβε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε Α` γυναικείο ρόλο και ανεβαίνοντας στη σκηνή έθιξε ένα σοβαρό θέμα που υπάρχει στο Χόλλυγουντ- τη διάκριση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες λόγω ηλικίας Η Νικόλ Κίντμαν επισήμανε ότι στο Χόλιγουντ δεν υπάρχει ισότητα των δύο φύλων καθώς οι άντρες αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τις γυναίκες.

Είπε χαρακτηριστικά: "Θέλω να έχω μια καριέρα και μετά τα 40" . Όπως ήταν λογικό έλαβε μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό.

Έκανε, δε, ιδιαίτερη αναφορά σε πολλές γυναίκες που συνεχίζουν τη λαμπρή καριέρα τους μετά τα 40, ανάμεσά τους - Σούζαν Σάραντον, Τζέσικα Λανγκ, Τζούντι Ντεντς,Μέριλ Στριπ, την Τζέιν Φόντα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ