2018-01-25 15:41:56
Φωτογραφία για ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ εκότης της εφημερίδας ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ: Απερίφραστη καταδίκη της δηλητηρίασης με φόλα ζώου στη Βόνιτσα -Να αναλάβει τις ευθύνες της η δημοτική αρχή για τη διαχείριση των αδέσποτων!
         Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό της δηλητηρίασης με φόλα αδέσποτου ζώου στη Βόνιτσα, ο Σπύρος Φράγκος εκδότης της εφημερίδας ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωση, καταδικάζοντάς το απερίφραστα, αλλά και υπογραμμίζοντας τις ευθύνες, της δημοτικής αρχής που πρέπει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία τόσο των αδεσπότων όσο και των κατοίκων της πόλης.

Αναλυτικά γράφει: 

      Νεκρό από φόλα βρέθηκε χθες το απόγευμα ένα σκυλί στην πλατεία της Βόνιτσας. Το θέαμα θλίβει όλους τους νοήμονες κατοίκους της πόλης μας και σε καμία περίπτωση αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα των αδέσποτων. Θα πρέπει η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον υπό ίδρυση φιλοζωικό σύλλογο της πόλης να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία τόσο των αδεσπότων όσο και των κατοίκων της πόλης........
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ