2018-01-25 22:48:28
Φωτογραφία για 10148 - Φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Tomasz Moscicki για το Άγιο Όρος
Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «Holy Mount of Athos» του Πολωνού φωτογράφου Tomasz Moscicki. Την έκθεση διοργανώνει η Αγιορειτική Εστία υπό την αιγίδα του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, πρέσβη κ. Στέλιου Περράκη.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι χωρισμένες σε δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα θα έχει έργα που είναι τυπωμένα με την παλιά τεχνική του διχρωμικού κόμμεος (Gum bichromate technique), ενώ η δεύτερη

ενότητα θα περιέχει έγχρωμες φωτογραφίες από την σύγχρονη δουλειά του φωτογράφου στο Άγιον Όρος οι οποίες εστιάζουν περισσότερο στα πρόσωπα και στις λατρευτικές συνήθειες των μοναχών. 

Πληροφορίες 

Διάρκεια έκθεσης 22-31 Ιανουαρίου 2018 

Στο κτήριο του Συμβουλίου της Ευρώπης (Foyer du Comité des Ministres, Council of Europe, Avenue de l'Europe F-67075 Strasbourg).


Ημέρες και ώρες λειτουργίας για το κοινό: από Παρασκευή 26 Ιανουαρίου μέχρι Τετάρτη 31 Ιανουαρίου (απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση).

Επικοινωνία: Θεσσαλονίκη [email protected] τηλ 2310 263308 

Στρασβούργο (για τις παράλληλες εκδηλώσεις): Ενορία Τριών Ιεραρχών

τηλ: 0033676147751 - Εmail: [email protected]

Όσοι ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε την έκθεση, υπενθυμίζω ότι πρέπει να έχουν ενημερώσει για την παρουσία τους στην γραμματεία της μόνιμης ελληνικής αντιπροσωπείας τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα, αλλιώς η πρόσβαση στο Συμβούλιο δεν θά 'ναι εφικτή.
agioritikesmnimes
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ