2018-01-26 14:14:50
Φωτογραφία για Κοντά στα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ ο Αν. Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης
Του Ηλία Προύφα

Επισκέψεις ουσίας και όχι απλώς εθιμοτυπικές πραγματοποίησε το μήνα που διανύουμε στους ακρίτες των συνόρων μας, ο πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αν. Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Με την ευκαιρία της μετάβασής του στον Έβρο κάτι που γίνεται πάρα πολύ συχνά, ο κος Δημοσχάκης πραγματοποίησε οδοιπορικό με επισκέψεις σε Αστυνομικά Τμήματα αλλά και Σταθμούς Πυροσβεστικής των χωριών και των πόλεων που επισκέφτηκε, τόσο για να εκφράσει τις ευχές του στους εργαζόμενους-προστάτες της δημόσιας ασφάλειας όσο και για να συζητήσει μαζί τους ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την διεκπεραίωση της εργασίας τους. 

Το οδοιπορικό του Αναστάσιου Δημοσχάκη  ξεκίνησε από το Ελληνοβουλγαρικό Σημείο Εισόδου-Εξόδου στο Ορμένιο Ορεστιάδας όπου συναντήθηκε μαζί με τους φρουρούς των συνόρων μας, στο πρόσωπο των οποίων και ως πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ τιμά όλα τα στελέχη του Ελληνικού Κράτους που φρουρούν με οποιοδήποτε αξίωμα και αποστολή τα σύνορα της Πατρίδας μας!


Στην συνέχεια στο Τρίγωνο των 17 χωριών και στην καρδιά αυτού στην Κωμόπολη των Δικαίων, μετά την Θεία Λειτουργία στον τοπικό Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και το Α.Τ. Τριγώνου, όπου τα στελέχη εργάζονται ασταμάτητα για την Ειρήνη και την Ασφάλεια μας, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τον ποταμό Έβρο!

Στο Σουφλί όπου ήταν η επόμενη στάση, τα στελέχη του Α.Τ. και του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου συνεχίζουν ακούραστα να προασπίζονται την ασφάλεια και την ομαλότητα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στο Σταθμό Πυροσβεστικού Σώματος διαπίστωσε πλήρη ετοιμότητα κι εγρήγορση για την έγκαιρη επέμβαση όπου αυτή κριθεί απαραίτητη.

Οι επαφές του κου Δημοσχάκη συνεχίστηκαν με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο στις πόλεις και τα μεθοριακά χωριά που επισκέφθηκε καθώς και στην ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης όπου βρέθηκε για την αλλαγή του χρόνου, καθώς και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΕΑΑΣ Έβρου, πριν λίγες ημέρες, όπου προσεκλήθη από τα μέλη της.

Δείτε φωτό:
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ