2018-01-26 15:46:22
Φωτογραφία για Η Λέσχη Αξιωματικών στολίδι στη Αλεξανδρούπολη
Του Ηλία Προύφα

Για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δικαιούχους θαμώνες της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης, κάνει λόγο σε επιστολή που μας απέστειλε στο kranosgr, ο Απόστρατος Αξιωματικός (Ο), Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Σταύρος Τζωίδης.

Η κατάσταση στη ΛΑΦ, είναι ακριβώς όπως την περιγράφει ο κος Τζωίδης, κάτι που διαπιστώσαμε και οι ίδιοι στο kranosgr, όταν κατά την περυσινή διεξαγωγή του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ και του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ, την επισκεφθήκαμε. 

Μάλιστα σε συνομιλία που είχαμε τότε με το Διοικητή του Δ'ΣΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, στα πλαίσια της άσκησης στο πεδίο βολής, αναφερθήκαμε και στη ΛΑΦ, -εκείνες τις ημέρες γινόταν από τη Διεύθυνση ανακαίνιση σε αίθουσα του ισογείου- και διαπιστώσαμε το αμέριστο ενδιαφέρον του Στρατηγού Καμπά τόσο ως Σωματάρχης αλλά και ως Μέραρχος που είχε διατελέσει στην Αλεξανδρούπολη.


Να σημειώσουμε επίσης ότι πριν λίγες ημέρες έγινε ανακαίνιση και αναβάθμιση των υπηρεσιών και στη ΛΑΦ Ξάνθης.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητό κράνος,

      Εδώ και μερικά χρόνια γίνεται μια προσπάθεια αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών  από τη ΛΑΦ Αλεξανδρούπολης , με αποτέλεσμα οι Διοικήσεις της XII Μεραρχίας, αλλά και οι Διευθύνσεις της ΛΑΦ, να έχουν αποτυπώσει τα θετικά αποτελέσματα στην στρατιωτική κοινωνία της περιοχής του Έβρου.

      Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας, η τελευταία ανακαίνιση της καφετέριας με ελάχιστο κόστος, χάριν των ενεργειών της Διοίκησης της Μεραρχίας και του Δντου της Λέσχης. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου και μοντέρνου χώρου, σχεδιασμένο με αισθητική και μεράκι, που θα ζήλευαν πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες στην πόλη.  Σίγουρα δεν εφευρέθηκε ο τροχός, αλλά σε στιγμές που δοκιμάζεται η κοινωνία μας, κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να ονειρεύονται, συνεχίζουν να μην απογοητεύονται, συνεχίζουν να προσπαθούν μέσα από αντίξοες συνθήκες να προσφέρουν αξιοπρεπείς συνθήκες για τους συναδέλφους τους, είτε εν ενεργεία, είτε αποστράτους, δείχνουν σεβασμό στην αξιοπρέπεια  ΚΑΙ στον άνθρωπο.

     Αυτός είναι και ο λόγος που με ώθησε να στείλω  την επιστολή, που ίσως βρει μιμητές και σε άλλα μέρη της Ελλάδος. Μια δημόσια δήλωση, ως ελάχιστη μορφή ευχαριστίας, κινητήριο δύναμη για αυτά που προσφέρουν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν. Αυτό έχει  ανάγκη ο  στρατιωτικός.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Σταύρος Τζωίδης  Αξ.εα(ο)

 Αναπληρωτής Διοικητής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ