2018-01-27 15:07:01
Φωτογραφία για Ένα μπανάνα smoothie βοηθάει στην απώλεια βάρους
Το κάλιο στην μπανάνα συμβάλλει στη διατήρηση της σωστής ισορροπίας των ηλεκτρολυτών στα κύτταρα του σώματος.

Βοηθά στην τόνωση του μεταβολισμού και της ενέργειας και αποτρέπει την υπερβολική κατακράτηση υγρών και έτσι σας βοηθά να χάσετε λίγα κιλά σωματικού βάρους από το σώμα σας. Χτίζει υγιείς και ισχυρότερους μυς που με τη σειρά του βοηθάει να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Τα ωμέγα λιπαρά οξέα σε αυτό το smoothie θα καταστείλλουν την όρεξή σας και θα σας κάνουν να αισθάνεστε χoρτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έτσι να μειώσετε τις θερμίδες μη καταναλώνοντας συχνά τρόφιμα. Το μέλι και το γιαούρτι βοηθούν στην υγιή πέψη και αντιμετωπίζουν επίσης πεπτικές διαταραχές όπως δυσκοιλιότητα, στομαχικές διαταραχές, πόνο στο στομάχι, κλπ.

Η καλύτερη στιγμή για να το πιείτε είναι το πρωί (ή) πριν ή μετά την προπόνηση για να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Πώς να κάνετε ένα μπανάνα Smoothie:

Χρειάζονται λίγα απλά βήματα για να προετοιμάσετε αυτό το υγιεινό smoothie μπανάνας. Για να πάρετε τα διατροφικά της οφέλη, θα πρέπει να προετοιμάσετε και να το πιείτε φρέσκο. Εδώ είναι η συνταγή 1 ή 2 Μπανάνες

γάλα αμυγδάλου 1/2 φλιτζάνι

Μέλι – 1 κουταλιά της σούπας

Λιναρόσπορος – 1 κουταλιά της σούπας

Γιαούρτι – 1/4 φλιτζάνι

Πάρτε τις μπανάνες και κόψτε τες σε κομμάτια μετά το ξεφλούδισμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κομμάτια της μπανάνας σε ένα μπλέντερ. Τώρα προσθέστε γιαούρτι, μέλι, λιναρόσπορο και γάλα αμυγδάλου στο μπλέντερ. Χτυπήστε το μέχρι να γίνουν ένα και μετά ρίξτε αυτό το smoothie σε ένα ποτήρι και απολαύστε αυτό το υγιεινό και νόστιμο μπανάνα smoothie για να χάσετε βάρος. Πιείτε αυτό το smoothie καθημερινά για καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ