2012-05-28 23:05:21
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ 4ου ΤΕΛΙΚΟΥ
Ο Ολυμπιακός κατάφερε με μία επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟ να κάνει το 2-1 στους τελικούς, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του ενόψει του 4ου τελικού του ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για τον επόμενο τελικό απέναντι στους «πράσινους» και στόχος τους είναι φυσικά η νίκη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτός όμως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, προειδοποίησε τους παίκτες του, πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να εκτελέσουν με ακρίβεια το πλάνο που θα έχουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η συγκέντρωση και το πάθος είναι δύο από τα βασικά στοιχεία που θέλει ο «Ντούντα» να δει από τους παίκτες του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, προκειμένου να πάρει η ομάδα του τη νίκη.

Ο Σέρος τεχνικός των ερυθρόλευκων υπογράμμισε στους παίκτες του πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμη μία νίκη, για να σηκώσει άλλη μια κούπα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Το θετικό για τον Ίβκοβιτς είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ