2018-01-28 07:04:12
Φωτογραφία για ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά του συλλαλητηρίου και υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων ως Μακεδονία [Βίντεο]
Ο γνωστός «πατριώτης» όλων των άλλων λαών (εκτός της Ελλάδος)  Κωνσταντίνου στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων 25/01/2018...κάνει αναφορές για το θέμα του ονόματος αλλά και για τα «φασιστικά» συλλαλητήρια...ενώ έχει και άποψη για το ότι τα Σκόπια πρέπει να ονομασθούν όπως γουστάρουν.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Και η Κουτσούμπα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί «δυνάμεις» απέναντι στο συλλαλητήριο, δηλαδή σε Ελληνες διαδηλωτές για την Μακεδονία. Είναι οι ίδιοι που τάχθηκαν υπέρ δολοφόνων γιατί ήταν αλλοδαποί.΄

Σχόλιο :

Οταν ζεις μέσα σε μία γειτονιά φανατικών υπερεθνικιστών, που έχουν βλέψεις στο σπίτι σου και την περιουσία σου, εσύ δεν παριστάνεις τον ανέμελο διεθνιστή που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ελεύθερο εμπόριο ντομάτας και τα δικαιώματα του χρυσόψαρου, ενώ κυκλοφορείς ανέμελος με τις κοτσίδες ξέπλεκες στα λιβάδια απαγγέλοντας ποιήματα του Κουράκη.


Γιατί πολύ απλά αν σε πετύχουν οι γείτονες στα λιβάδια, τα οποία παρεμπιπτόντως μπορεί να είναι δικά σου, αλλά και εκείνοι δικά τους τα λένε, θα σου πάρουν το σκαλπ και θα σου ταϊσουν τις κοτσίδες.

Στην καλύτερη περίπτωση αυτό.

Στην χειρότερη μην σου πω καλύτερα.

Φαντάζεσαι.

Λίγο ελληνική ιστορία να ξέρεις και θα καταλάβεις.

Κοινώς όλα αυτά τα μενουμεβροπαϊκά-ομοσπονδιακά-διεθνιστικά μπορεί να είναι ωραία όταν έχεις γείτονες τους Ελβετούς, τους Δανούς και τους Σουηδούς.

Οταν έχεις τους δικούς μας γείτονες σοβαρέψου και ΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ, γιατί δεν σε βλέπω καλά.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ