2018-01-28 20:51:50
Φωτογραφία για ΣΟΚ! Διαχειριστής forum στα 3Β απειλεί μικρά παιδιά και προειδοποιεί τους γονείς τους με διαπόμπευση [photos]
Οργή και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, έχει προκαλέσει το σχόλιο ενός διαχειριστή τοπικού forum στο... fb (υποψήφιος του νυν δημάρχου Κωνσταντέλλου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές...), ο οποίος απειλεί να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να τιμωρήσει παραδειγματικά παιδιά και γονείς που επισκέπτονται τις παιδικές χαρές των 3β, σύμφωνα με το anatropionline.gr.

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες από παιδική χαρά της Βάρης, στοχοποιώντας ευθέως μικρά παιδιά και γονείς, θεωρώντας τα υπεύθυνα για τον “βανδαλισμό”. “Δεν θα πεσει κανενα στα χερια μουq Διαπομπευση των γονέων! Δεν υπαρχει καμια πλεον ΑΝΟΧΗ!!!!”, αναφέρει κατά γράμμα.

Και εύκολα αναρωτιέται κάποιος, “ποιος είστε εσείς κύριε που στοχοποιείτε κατ’ αυτόν τον αισχρό τρόπο βρέφη, νήπια, μικρά παιδιά και γονείς που επισκέπτονται καθημερινά τον συγκεκριμένο χώρο;;; Είστε τόσο στενόμυαλος και αφελής, ώστε να μην αντιλαμβάνεστε ότι ο βανδαλισμός δεν προέρχεται από παιδιά αυτών των ηλικιων;;; Είναι πρακτικά αδύνατον μικρά παιδιά να εκφράζουν τέτοιες σκέψεις και συναισθήματα, πόσο μάλλον μέσω του γραπτού λόγου.


Είναι πασιφανές ότι την... “καταστροφή” έχουν προκαλέσει παιδιά πολύ μεγαλύτερων ηλικιών που κανονικά, αν όπως λέτε νοιάζεστε για την κατάσταση των πάρκων ψυχαγωγίας στα 3Β, θα έπρεπε οι υπεύθυνοι εκεί να φροντίσουν για τη φύλαξή τους, κυρίως τις βραδινές ώρες.

Εάν αισθάνεσαι λοιπόν ένας σύγχρονος τιμωρός-τετράρχης Ηρώδης, τότε κάλο θα είναι ή να σε δει ένας γιατρός, η να τεθείς υπόψη των διωκτικών αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ