2018-01-29 11:06:19
Φωτογραφία για Έτοιμοι οι πρώτοι Βρετανοί πιλότοι F-35 Lightning II
Οι πρώτοι Βρετανοί πιλότοι αποφοίτησαν από το σχολείο εκπαίδευσης του μαχητικού αεροσκάφους F-35B Lightning II Joint Strike Fighter της Lockheed Martin. Ο ένας χειριστής της RAF και ένας του Βασιλικού Ναυτικού είναι οι πρώτοι Βρετανοί πιλότοι των αντιστοίχων υπηρεσιών που εκπαιδεύτηκαν, εξαρχής, στο μαχητικό F-35B.

Οι δύο χειριστές εκπαιδεύτηκαν στις ΗΠΑ, αφού πρώτα εκπαιδεύτηκαν στη Βρετανία. Μέχρι στιγμής οι Βρετανοί πιλότοι που εκπαιδεύονται στον τύπο προέρχονται από άλλα αεροσκάφη. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει διθέσιο εκπαιδευτικό F-35B, οι δύο εν λόγω χειριστές συνοδεύονταν στις εκπαιδευτικές τους πτήσεις από εκπαιδευτές που πετούσαν με άλλα αεροσκάφη.

Το προσωπικό των F-35B της RAF και της Ναυτικής Αεροπορίας εκπαιδεύονται αυτή την στιγμή στις εγκαταστάσεις του Σώματος των Πεζοναυτών στο Μπόφορτ της Νότιας Καρολίνας.

Εκεί οι πρώτοι, εξαρχής, εκπαιδευόμενοι πιλότοι των πεζοναυτών έχουν ξεκινήσει την εκπαίδευσή τους από τα μέσα του 2016. Το μαχητικό 5ης γενιάς F-35 έχει πρωτοποριακές δυνατότητες σε σχέση με αυτά της 4ης γενιάς. Για αυτό η εκπαίδευση των πιλότων πρέπει να είναι ανάλογη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ