2018-01-29 21:00:34
Φωτογραφία για Πέμπτο «Ιντιάνα Τζόουνς» για το 2020 ετοιμάζει ο Σπίλμπεργκ
Οι φήμες για έναν πέμπτο «Ιντιάνα Τζόουνς» με τον Χάρισον Φορντ πρωταγωνιστή κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, αλλά ο Στίβεν Σπίλμπεργκ όλο και γεμίζει με άλλες ταινίες το πρόγραμμά του.

Το φετινό «The Post» ακολουθεί το «Ready Player One» (η μεταφορά του μπεστ σέλερ του Έρνεστ Κλάιν), ενώ πριν από μερικές ημέρες ο σκηνοθέτης ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με μια νέα κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «West Side Story» για την οποία αναζητά ήδη ταλέντα.

Όμως το Hollywood Reporter έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σημειώνοντας ότι το «West Side Story» θα γυριστεί αμέσως μετά από μια πέμπτη, άτιτλη προς το παρόν, ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς». Τα γυρίσματα της τελευταίας θα γίνουν μέσα στο 2019, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα το 2020.

Αν ισχύσουν τα παραπάνω, η πέμπτη περιπέτεια του Ιντιάνα Τζόουνς θα προβληθεί 12 χρόνια μετά από την τέταρτη, το «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου». Η οποία με τη σειρά της είχε κυκλοφορήσει 19 χρόνια μετά από την τρίτη, «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία». Και κάπου εκεί μάλλον θα ολοκληρωθεί η δημοφιλής σειρά ταινιών, εκτός και αν έχουν σκοπό να γυρίσουν το «Ο Ιντιάνα Τζόουνς στο Γηροκομείο του Θανάτου», ή το «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι Κυνηγοί της Χαμένης Μασέλας».


Παρά τις χλιαρές κριτικές της προηγούμενης ταινίας, ένας Ιντιάνα Τζόουνς αναμένεται πάντα με μεγάλο ενδιαφέρον και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την υπόθεση, τον τίτλο, το καστ και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της ταινίας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ