2018-01-29 23:01:21
Φωτογραφία για Η Meghan Markle θα σπάσει ακόμη μία μεγάλη βασιλική παράδοση στον γάμο της
Η Meghan Markle δεν αποτελεί ακριβώς παραδοσιακή προσθήκη στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο γάμος της δεν θα είναι εξαίρεση.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που πρόκειται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου, θα σπάσει ακόμη μία βασιλική παράδοση και θα βγάλει λόγο στον γάμο της.

Στη Βρετανία, είναι παράδοση για τον γαμπρό, τον πατέρα της νύφης και τον κουμπάρο, να βγάζουν λόγους στους γάμους -αλλά όχι η νύφη, όπως αναφέρει το Business Insider.

Σύμφωνα με τους Times, η Meghan σχεδιάζει να σπάσει ξανά την παράδοση και να μιλήσει την μεγάλη εκείνη μέρα.

"Θέλει να έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον σύζυγό της και όλους όσους τους υποστήριξαν," είπε μία ανώνυμη πηγή στους Times. "O Harry πιστεύει πως είναι καταπληκτική ιδέα".

Ο λόγος, θα τιμά όχι μόνο τον Harry, αλλά και τη βασίλισσα και την οικογένειά της. Ο πατέρας της Meghan, απ' την άλλη, θέλει να παραμείνει πολύ ιδιωτικός και αρνείται την ευκαιρία να μιλήσει στη γαμήλια δεξίωση. Ωστόσο, θα πάει την Meghan στα σκαλιά της εκκλησίας.


"Πιστεύω πως είναι υπέροχο," είπε ο πατέρας της, Thomas Markle, για τη σχέση της κόρης του νωρίτερα αυτόν τον μήνα. "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό ζευγάρι. Είναι πολύ χαρούμενος για εκείνους, τη Meghan και τον Harry. Αγαπώ πολύ την κόρη μου -ο Harry είναι gentleman."

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Markle σπάει κάποια βασιλική παράδοση. Τον Δεκέμβριο, πέρασε τις γιορτές με την βασιλική οικογένεια, μία τιμή που συνηθιζόταν να δίννεται μόνο σε παντρεμένα ζευγάρια. Είναι ξεκάθαρο πως η βασιλική οικογένεια δεν έχει πρόβλημα να παραβλέψει τους κανόνες για την Meghan, που πρόκειται να είναι μία υπέροχη και καλοδεχούμενη προσθήκη στην οικογένεια.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ