2018-01-30 04:00:34
Φωτογραφία για Kesha: Ξέσπασε σε δάκρυα στη σκηνή των βραβείων Grammy μετά την ερμηνεία της!
Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην 60η τελετή απονομής των βραβείων Grammy ήταν η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή η Kesha.

Η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι «Praying» ενώ αμέσως μετά ξέσπασε σε δάκρυα έχοντας στο πλευρό τις Camila Cabello, Bebe Rexha και Cyndi Lauper.

Σημειώνεται ότι η Kesha ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στο να τιμήσουν οι celebrities το κίνημα Time's Up με ένα λευκό τριαντάφυλλο στην εφετινή απονομή των βραβείων. 

«Απόψε είμαι περήφανη που στέκομαι αλληλέγγυα όχι μόνο ως καλλιτέχνης, αλλά και ως γυναίκα με όλα τα αδέλφια μου από τον καλλιτεχνικό χώρο, που βρίσκονται σε αυτήν την αίθουσα… Είμαστε κόρες, σύζυγοι, μητέρες, αδελφές και άνθρωποι. Και σε όσους θέλουν να μας κάνουν να σωπάσουμε έχουμε να αντιτάξουμε δυο λέξεις #TimesUp. Ο χρόνος της ανισότητας, των διακρίσεων, της κάθε είδους κακοποίησης και η κατάχρηση της εξουσίας… τελείωσαν!» είπε η σταρ λίγο πριν ερμηνεύσει το κομμάτι. 

Πριν λίγα χρόνια η τραγουδίστρια είχε κατηγορήσει δημόσια τον πρώην παραγωγό της Dr.Luke για σεξουαλική επίθεση ενταντίον της και αυτή η εμφάνιση ήταν μια απάντηση μετά τη διαμάχη τους.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ