2018-01-31 08:21:46
Φωτογραφία για Προσχωρεί στην ΠΟΜΕΝΣ η Ένωση Στρατιωτικών Βόλου
Στις 22/1/2018 το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε την απόφαση με αριθμό 254/2018 σύμφωνα με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση ανακοπής της ΠΟΕΣ εις βάρος της ΠΟΜΕΝΣ, απορρίφθηκαν οι  πρόσθετες παρεμβάσεις των σωματείων που πρόσκεινται σ’ αυτήν και έγιναν δεκτές οι δύο ανακοπές της ΠΟΜΕΝΣ εις βάρος της ΠΟΕΣ καθώς και η παρέμβαση των πρωτοβάθμιων σωματείων που πρόσκεινται σε αυτή. Μέσω της απόφασης ακυρώθηκε η σύσταση και η τροποποίηση του καταστατικού της ΠΟΕΣ και διατάχθηκε η διαγραφή της από τα βιβλία των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Κατόπιν τούτου η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.) σεβόμενη την αρχική της θέση όπως αυτή εκφράστηκε στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 26/5/2017 από κοινού με την ΕΣΠΕΕΛ και στο οποίο δεσμεύονταν να υπακούσει στην απόφαση της δικαιοσύνης σχετικά με το δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης των στρατιωτικών, γνωστοποιεί ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα του άρθρου 19 του καταστατικού της Ένωσης, θα αιτηθεί την άμεση διαγραφή της από την ΠΟΕΣ και στη συνέχεια την άμεση εγγραφή της στην ΠΟΜΕΝΣ.


     Η ΕΣΠΕΕΒ δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι θα συνεχίσει να μάχεται ανεξαιρέτως για το κοινό καλό του συνόλου των στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Βόλου και όχι μόνο. Επιπροσθέτως κάνει έκκληση στα στελέχη του χώρου της σωματειακής εκπροσώπησης των στρατιωτικών, για ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ.

                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

   Βασίλειος Δερβίσης                                                        Δημήτριος Τσιοπράς

       Σγος (ΤΟΠ)                                                                    Ανθστής (ΕΤΕΤΗ)

        6936020950                                                                      6983508189    
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ