2018-01-31 10:52:41
Φωτογραφία για Μήπως κρύβετε έναν εφευρέτη μέσα σας;
Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που τα χέρια τους «πιάνουν»; Αν αναγνωρίζετε σημάδια... του εαυτού σας στα παρακάτω, τότε ίσως και να κρύβετε μέσα σας έναν εφευρέτη!

Έχετε πότε αναρωτηθεί αν πράγματα με τα οποία καταπιάνεστε καθημερινά μπορούν να σας χαρακτηρίσουν ως «εφευρέτες»;

Υπάρχουν καταστάσεις στην καθημερινότητα που για κάποιους ανθρώπους είναι δισεπίλυτες ή απλώς τις αντιμετωπίζουν. Για ορισμένους άλλους αποτελούν απλώς προκλήσεις. Τις επιλύουν και αναζητούν την επόμενη! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δίνουν λύσεις στα πράγματα μόλις καταπιαστούν μαζί τους.

Τα χέρια τους λειτουργούν καλύτερα, από ότι η σκέψη τους πάνω στην επίλυση ενός προβλήματος. Ασχολούνται συνεχώς με αντικείμενα που αποτελούν εργαλεία, τα χρησιμοποιούν και τα εντάσσουν στην καθημερινότητά τους ως απαραίτητα «αξεσουάρ».

Αυτά τα άτομα κινούνται γύρω από περίπλοκες καθημερινές καταστάσεις και η απλότητα της χρήσης ορισμένων αντικειμένων τους μοιάζει εξελίξιμη. Αισθάνονται δηλαδή πως ορισμένα από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε, όσο απλά κι αν είναι, μπορούν να εξελιχθούν περισσότερο.


Δεν εφησυχάζουν στα δεδομένα, παρά αναζητούν την περαιτέρω χρήση και δημιουργία αντικειμένων που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν άχρηστα.

Υπάρχουν αυτές οι προσωπικότητες που ανοίγουν τους ορίζοντες της γνώσης τους σε ένα ευρύ φάσμα. Μελετούν και αποκτούν δεξιότητες συχνά σε τομείς πολύπλευρους και βρίσκουν την κατάλληλη στιγμή που θα τις χρησιμοποιήσουν για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζουν σε μια συνεχή διαδικασία αναζήτησης για να ανακαλύψουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι ικανότητές τους. Μπορεί να καταστρέψουν προσωπικά ή οικιακά είδη μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν, να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα, ωστόσο η αέναη επιθυμία τους για το κάτι παραπάνω είναι δεδομένη.

Έχουν πίστη στις δεξιότητές τους, που μπορούν να τους οδηγήσουν στην εφεύρεση.

Κοιτάζοντας γύρω τους ανακαλύπτουν εκατομμύρια πράγματα που μπορούν να κάνουν, να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν. Βασίζονται στην πρακτική θεωρία και αφήνουν τα χέρια τους να λειτουργήσουν από μόνα τους.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κρύβουν έναν εφευρέτη! Βρίσκονται δίπλα μας, στην παρέα μας, στην οικογένειά μας! Μήπως και εσείς κρύβετε ένα ανήσυχο πνεύμα μέσα σας; Μήπως ταυτίζεστε με πολλά από τα παραπάνω; Μήπως είστε και εσείς ένας εφευρέτης;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ