2018-01-31 16:00:45
Φωτογραφία για Σε κάποιους καθηγητές χρωστάμε τα πάντα
Υπάρχουν κάποιοι καθηγητές που ξεχωρίζουν. Άνθρωποι με μια αλλιώτικη μορφή στην ψυχή. Με μια λάμψη που όταν την αντικρίζεις, νομίζεις ότι θα σε τυφλώσει και θα σε μετατρέψει σε κάτι εντελώς παγερό. Σε όλους κάποια στιγμή συμβαίνει να τους συναντήσουν ή τουλάχιστον περνούν από μπροστά τους χωρίς καν να το αντιληφθούν. Οι καθηγητές λοιπόν αυτοί, με τρόπο τους σε στιγματίζουν.

Αφήνουν το σημάδι τους και φεύγουν ή ακόμα καλύτερα μένουν για πάντα στην ζωή σου. Είναι άνθρωποι φωτεινοί μα πάνω από όλα καλοσυνάτοι. Βλέπεις την Παιδεία και την ευφροσύνη τους, την εξυπνάδα και την ανδρεία τους, όχι μόνο στο πνεύμα αλλά και στις πράξεις. Μπορεί να περνούν τα δικά τους βάσανα, αλλά να μου πεις, ποιος σήμερα είναι εντελώς καλά;

Ναι έχουν και αυτοί προβλήματα. Δεν είναι ρομπότ. Έχουν και αυτοί αισθήματα. Μπορεί να τα καλύπτουν στην διάρκεια μιας ημέρας αλλά όταν έρθει η ώρα να επιστρέψουν σε αυτά, γίνονται καθημερινοί άνθρωποι σαν όλους μας. Και όμως, σε εμάς φαίνονται διαφορετικοί. Ίσως αυτό να είναι που μας μαγνητίζει. Αυτό το κάτι που δίνει την σπίθα για να ξεκινήσουν όλα.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ