2018-01-31 17:16:20
Φωτογραφία για Τροχαίο στη Νέα Μαγνησία: Στο αυτόφωρο ο ένας οδηγός, στο νοσοκομείο ο άλλος και ο σκύλος του… Καμμένου! [photos]
Τροχαίο ατύχημα είχαμε λίγο μετά τις τρεις το... μεσημέρι στην παράκαμψη της Νέας Μαγνησίας εκεί όπου πραγματοποιούνται τα έργα στο οδικό δίκτυο.

Δύο οχήματα τα οποία είχαν παραδόξως την ίδια κατεύθυνση συγκρούστηκαν μεταξύ τους πλαγίως με το ένα εκ των δύο να καταλήγει στην μάντρα στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί.

Ο ένας μάλιστα οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Λαμίας με χτύπημα στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να εμπνέεται ανησυχία βάσει των πρώτων πληροφοριών για την ζωή του.

Ο έτερος οδηγός παρέμεινε στο σημείο τονίζοντας ότι δεν είχε κάπου να αφήσει τον… σκύλο προκειμένου να διεκομίσθη.

Όπως μας είπε μάλιστα δεν αφήνει πουθενά το σκύλο μόνο του που είναι… προσωπικό δώρο του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου (άγνωστο αν ισχύει).

Μετά τη διενέργεια των προβλεπόμενων από την τροχαία απεδείχθη ότι ο οδηγός του οχήματος που κατέληξε στο πεζοδρόμιο (και δεν είχε να αφήσει κάπου τον σκύλο του) είχε καταναλώσει περισσότερο από το επιτρεπόμενο ορίο, αλκoολ. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις τηρήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας για τα περαιτέρω.


Η τροχαία Λαμίας διερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισαν αυτόπτες ο ένας εκ των δύο οδηγών μπερδεύτηκεπαίρνοντας επί της ουσίας το αντίθετο ρεύμα και την ώρα που το μπλέ αγροτικό προσπάθησε κανονικά και νόμιμα να στρίψει προς τη Νέα Μαγνησία τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν.

Αξίζει να σημειώσουμε τις διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών (τα καταστήματα των οποίων) βρίσκονται πλησίον του δρόμου που πραγματοποιούνται τα έργα, οι οποίοι τονίζουν ότι όπως έχει τοποθετηθεί η σήμανση και οι πινακίδες είναι θέμα χρόνου να δούμε και χειρότερα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ