2018-02-01 09:38:59
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη του Στέλιου Διονυσίου - Αιχμές κατά του εισαγγελέα από τον Καπερνάρο - «Κατασκευασμένη η κατηγορία» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας ασκήθηκε στον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου - Ο τραγουδιστής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου Ο Στέλιος Διονυσίου που αφέθηκε ελεύθερος αρνείται κατηγορηματικά ότι χτύπησε τον αστυνομικό και κάνει λόγο μόνο για λεκτική αντιδικία.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε ότι ζήτησαν πριν τη δίωξη να αναμένουν την ιατροδικαστική έκθεση που έφτασε αργότερα και από το περιεχόμενό της, όπως είπε, δεν προκύπτουν κακώσεις στον τροχονόμο.

«Ήταν μια κακή εκτίμηση του εισαγγελέα κ. Ανδρέου» τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου. «Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο Β. Καπερνάρος τονίζοντας «ότι έπρεπε να γίνει πρώτα προκαταρκτική εξέταση», σημειώνοντας «ότι το γεγονός είναι ανύπαρκτο και κατασκευασμένο για να εξυπηρετήσει διάφορες σκοπιμότητες».

 

Δείτε τι δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος λίγο πριν την απελευθέρωση του τραγουδιστή:
eviazoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ