2018-02-01 12:52:19
Φωτογραφία για ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ο Πρόεδρος του ΜΤΣ Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος
Του Ηλία Προύφα

Η αντίδρασή του υπέρ των μερισματούχων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού ήταν αναμενόμενη. Αναφερόμαστε στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Χρήστο Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος χωρίς να περάσουν ούτε 24 ώρες έλυσε το πρόβλημα που ανέκυψε από λάθος, με τη χρέωση προμήθειας κατά την προχθεσινή καταβολή του μερίσματος. 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα, ο Μαυροσκούφης Πρόεδρος του ιδρύματος, έδωσε εντολή να ρυθμιστεί το λάθος που είχε δημιουργηθεί, όχι με υπαιτιότητα του ΜΤΣ και τα παρακρατηθέντα ποσά να επιστραφούν στους δικαιούχους. Μάλιστα ο ίδιος απαντούσε στα τηλέφωνα όσων από τους μερισματούχους τον καλούσαν για διευκρινήσεις και δεν ήταν λίγοι.

Αδάμαντας ως χαρακτήρας ο Πρόεδρος Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος που με μοναδικό σκοπό και στόχο το συμφέρον του ΜΤΣ, λειτούργησε με το εξαίρετο Δ.Σ του ιδρύματος άμεσα, απογοητεύοντας ίσως κάποιους ανώνυμους διαδικτυακούς  σχολιαστές που πιθανόν να ήθελαν να του χρεώσουν το λάθος.

Δεν είναι τυχαία η επιστολή του αυστηρού και δίκαιου κριτή σε θέματα απόστρατων ΠΣΑΕΜΘ, ο οποίος στην τελευταία παράγραφο δημόσιας επιστολής του προς τον Χρήστο Κουτσογιαννόπουλο έγραψε χαρακτηριστικά,

''Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ευχαριστεί τον κ.Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ για τις διευκρινήσεις και χαιρετίζει τις προσπάθειες του για την εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου, προς όφελος των μερισματούχων του''.
 
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ