2018-02-01 14:48:36
Φωτογραφία για Καστοριά: Αλβανοί πέρασαν πάλι πεζοί τα σύνορα με εννέα κιλά χασίς
Ένας 26χρονο και ένας 29χρονος εντοπίστηκαν να κουβαλούν δυο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν τέσσερις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης..                                                 

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Οι απανωτές συλλήψεις για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων χασίς από την Αλβανία με οχήματα έκαναν τους «βαρόνους» των καρτέλ της γειτονικής χώρας να αλλάξουν τακτική, στέλνοντας στην Ελλάδα... πεζούς συμπατριώτες τους που μεταφέρουν μικρότερες ποσότητες ναρκωτικών!

Και αυτή η μέθοδος, όμως, φαίνεται να πέφτει στο κενό καθώς σχεδόν καθημερινά τα «βαποράκια» πέφτουν στα χέρια των ελληνικών αρχών που αγρυπνούν! Ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη τριών Αλβανών με ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87 κιλών και 164 γραμμαρίων σε δασική έκταση στην περιοχή Δριμίτσα της Θεσπρωτίας, μια παρόμοια απόπειρα εισαγωγής φορτίου με χασίς αποτράπηκε στην Καστοριά.


Μέρα- μεσημέρι, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν  δυο Αλβανούς, έναν 26χρονο μη νόμιμο μετανάστη και έναν 29χρονο, οι οποίοι κουβαλούσαν δυο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν τέσσερις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους εννέα κιλών και 160 γραμμαρίων.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενοι για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 26χρονος κατηγορείται και για παράνομη είσοδο στη χώρα. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ακόμη 560 ευρώ και 2.620 αλβανικά λεκ.

Πηγή: protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ