2018-02-01 15:21:44
Φωτογραφία για Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ για την έκρηξη σε κατάστημα αλυσίδας επίπλων στο Μαρούσι [Βίντεο Ντοκουμέντο]
Τεράστιες υλικές ζημιές προκάλεσε η έκρηξη που σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα σε κατάστημα αλυσίδας επίπλων στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εμφανίστηκαν στο σημείο και άφησαν τη βόμβα.

Η έκρηξη ήταν ισχυρή και υπολείμματα, τζάμια, μεταλλικά αντικείμενα έφτασαν μέχρι τη λεωφόρο Κηφισίας με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, κάτι που σημαίνει ότι θα κινδύνευε εάν κάποιος πεζός περνούσε την ώρα της έκρηξης από το σημείο.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας (δεν ανέλαβε την υπόθεση η Αντιτρομοκρατική) που ερευνούν για τον εκρηκτικό μηχανισμό. Παράλληλα θα παρθούν καταθέσεις για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για μήνυμα ή για εκδίκηση στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Το πρωί της Πεμπτης παρέμενε κλειστή μια λωρίδα της Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα που ξεκινάει από το ύψος του ΚΑΤ.

Πηγή: insider.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ