2018-02-01 16:44:16
Φωτογραφία για Παραπομπή Κασιδιάρη στην Ολομέλεια για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά
Την απόφαση να στείλει στην Ολομέλεια της Βουλής την υπόθεση του Ηλ. Κασιδιάρη με τη μορφή της μομφής για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά (άρθρο 2 του Κώδικα Δεοντολογίας) έλαβε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα καθώς αφορούσε τις αναφορές του Κασιδιάρη στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής στις 17 του μήνα περί «προδοσίας». Σύμφωνα με το newpost, ποινή που αναμένεται μάλιστα να επιβληθεί είναι η παρακράτηση του ¼ της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης.

Πάντως στην επιτροπή ετέθη και νέο ζήτημα μομφής γι’ αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά με αφορμή το υπόμνημα που κατέθεσε και τις αναφορές στο πρόεδρο της Βουλής. η σχετική απόφαση για τη παραπομπή και παρακράτηση ενός ακόμα τετάρτου της βουλευτικής αποζημίωσης ελήφθη κατά πλειοψηφία, καθώς ΝΔ και ΕΚ δήλωσαν παρών για τυπικούς λόγους (δεν απολογήθηκε ο βουλευτής).

Έτσι και βάσει των προβλέψεων του Κανονισμού ο κ. Κασιδιάρης θα βρεθεί πιθανότατα αντιμέτωπος με τη παρακράτηση της μισής μηνιαίας του αποζημίωσης, ποσό που αγγίζει τα 2.567,52 ευρώ.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ