2018-02-01 21:36:11
Φωτογραφία για Αίγιο: Στα σκαριά η λειτουργία του Κολυμβητηρίου
Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο τα κορυφαία στελέχη της δημοτικής αρχής της Αιγιάλειας τόλμησαν να ξεστομίσουν την υπόσχεση πως «το Μάιο του 2018 το κολυμβητήριο Αιγίου θα λειτουργεί κανονικά», κάποιοι γέλασαν, κάποιοι τους στραβοκοίταξαν, κάποιοι τους πέρασαν για τρελούς.

Ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ της δημοτικής αρχής (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου "Πολιτισμός - Παιδεία - Αθλητισμός - Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιάλειας) Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και η ηγετική ομάδα της δημοτικής αρχής έβαλαν ένα μεγάλο στοίχημα και το κερδίζουν πανηγυρικά!

Την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε η συγκρότηση του Κολυμβητικού Ομίλου Αιγιάλειας, του «οχήματος» που θα τρέξει τη λειτουργία του κολυμβητηρίου για λογαριασμό του ΝΠΔΔ. Ενός…κολυμβητηρίου-φάντασμα, που είχε θαφτεί εδώ και 17 χρόνια μέσα στην ανυποληψία, τη λεηλασία, την εγκατάλειψη. Η δημοτική αρχή το πίστεψε, το οραματίστηκε απ' την αρχή, το σχεδίασε, το προχώρησε και τελικά το ετοίμασε! Τον ερχόμενο Μάιο το κολυμβητήριο ανοίγει τις πύλες του και μαζί ένα πολυδύναμο ανοιχτό αθλητικό καμπ!


O πρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου Αιγιάλειας, όπου θα υπάγεται το κολυμβητήριο Αιγίου, Χρήστος Σπηλιωτόπουλος (έχει αφιερώσει αμέτρητες ώρες στο κολυμβητικό πρότζεκτ) απάντησε στις ερωτήσεις της «Παναιγιάλειας»:

-Θα είναι σίγουρα έτοιμο προς λειτουργία το κολυμβητήριο τον ερχόμενο Μάιο; «Κατά 99%. Είναι σχεδόν όλα έτοιμα, ή για ν' ακριβολογώ, όλα είναι υπό έλεγχο και υπό προγραμματισμό. Αν δεν είμαστε έτοιμοι αρχές Μαϊου, θα είμαστε μέσα του μήνα».Με βάση τον κανονισμό, το νέο κολυμβητήριο Αιγίου θα υπάγεται στο ΝΠΔΔ του δήμου. Θα πρέπει, όμως, να υπάρχει και ένα σωματείο-όμιλος που θα έχει την εκτελεστική ευθύνη και λειτουργία. Θα είναι ο Κολυμβητικός Ομιλος Αιγιαλείας: Θα εγγράφει αθλητές και αθλήτριες, θα εισπράττει τις συνδρομές, θα προσλαμβάνει τους προπονητές.

Και το ΝΠΔΔ επέλεξε να συγκροτήσει το ΔΣ του νέου Ομίλου με συγκεκριμένη σύνθεση, η οποία καταδεικνύει τη σπουδαιότητα με την οποία περιβάλλεται απ' όλους το Κολυμβητήριο.

Πρόεδρος του Κολυμβητικού Ομίλου Αιγιάλειας θα είναι ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος και αντιπρόεδρος ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ της δημοτικής αρχής Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, ενώ ρόλο συμβούλου θα έχει ο σύμβουλος δημάρχου σε θέματα επικοινωνίας και στρατηγικής Σπήλιος Μούζουλας.

Η επιλογή των προσώπων δεν έγινε, φυσικά, τυχαία. Απ' τη στιγμή που πρόεδρος του νεοσύστατου Ομίλου αναλαμβάνει ο ίδιος ο δήμαρχος Αιγιάλειας και αντιπρόεδρος ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξήγησε στην «Παναιγιάλεια» ότι…«με τη σύνθεση του ΔΣ του νέου Κολυμβητικού Ομίλου, το όλο εγχείρημα αποκτά πλέον και πολιτική υπόσταση».

Η σύνθεση του Κολυμβητικού Ομίλου Αιγιαλείας έχει ως εξής: Πρόεδρος Θανάσης Παναγόπουλος.

Αντιπρόεδρος Χρήστος Σπηλιωτόπουλος.

Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Ρούσσος.

Ταμίας Ανδρέας Τριανταφύλλης.

Γενικός Αρχηγός Αναστασία Βλαχοπούλου

Γενικός Έφορος: Άνθιμος Μάντζιος.

Σύμβουλος Σπήλιος Μούζουλας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ