2018-02-03 17:00:59
Φωτογραφία για Που ήταν η άμυνα του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ;
Το να δέχεται μία ομάδα 38 πόντους σε μια περίοδο δεν είναι και το πιο σύνηθες φαινόμενο! Για την ακρίβεια πρόκειται για... σπάνιο φαινόμενο σε τόσο υψηλό επίπεδο, ενώ για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού ήταν κάτι το... μοναδικό στην ιστορία του! Οι παίκτες της Μπάμπεργκ είχαν στήσει το δικό τους... πάρτι στο καλάθι των «πρασίνων» μετατρέποντας το τελευταίο δεκάλεπτο σε πραγματική καταστροφή για τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του!

Ουσιαστικά ήταν και το σημείο που έκρινε το ματς, αφού μέχρι τα τέλη της 3ης περιόδου, ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να ισορροπήσει το παιχνίδι, ακόμα και να περάσει μπροστά στο σκορ. Όμως η συνέχεια έμελλε να ήταν τελείως διαφορετική! Ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε σαν... χάρτινος πύργος σε αυτήν την περίοδο, κάτι το οποίο είχε παρατηρηθεί άλλες δύο φορές τη φετινή σεζόν! Πρώτα στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια στο Κάουνας κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας
. Συγκεκριμένα, η ομάδα του «τριφυλλιού» είχε δεχθεί ένα επιμέρους 33-17 στην τελευταία περίοδο του αγώνα στο «Palau Blaugrana» ενώ στην «Zalgirio Arena» το επιμέρους σκορ υπέρ των Λιθουανών έφτανε στο 33-14! Μέχρι το ματς με την Μπάμπεργκ, αυτές ήταν από τις χειρότερες επιδόσεις του «τριφυλλιού» μετά την σεζόν 2013-14, όταν και είχε δει τους παίκτες της Λαμποράλ να σκοράρουν 34 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης στην Βιτόρια. Αυτή τη φορά οι 38 πόντοι παθητικό στην τελευταία περίοδο του αγώνα με την Μπάμπεργκ, ισοδυναμούν με την χειρότερη επίδοση στην ιστορία του Παναθηναϊκού σε μια περίοδο της EuroLeague.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρωινό: οι σωστές επιλογές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρωινό: οι σωστές επιλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ