2018-02-05 15:47:35
Φωτογραφία για Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο τέσσερις ακόμα Ευέλπιδες! Τι συνέβη;
Τέσσερις Ευέλπιδες νοσηλεύονται από χθες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με συμπτώματα διάρροιας, που εμφάνισαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής τους εκπαίδευσης!

Η Σχολή, στο πλαίσιο της στρατιωτικής εκπαίδευσης, διεξάγει από 29 Ιαν μέχρι 23 Φεβ 18, χειμερινή εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 4 εβδομάδων, με σκοπό την επίτευξη κυρίως της εξοικείωσης των Ευελπίδων στη διαβίωση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην ύπαιθρο, στην επαύξηση της σωματικής και ψυχικής τους αντοχής, καθώς και να τους καταστήσει άριστους μαχητές και ηγήτορες μικρών κλιμακίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ορισμένοι νεαροί Ευέλπιδες που είχαν κατασκηνώσει στην Πάχη Μεγάρων παρουσίασαν έντονα συμπτώματα αδιαθεσίας μετά από το γεύμα τους και τέσσερις από αυτούς οδηγήθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και παραμένουν μέχρι σήμερα.

Αν και συνήθως η υποψίες στρέφονται στο φαγητό, οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν ότι ευθύνεται αυτό, καθώς από το ίδιο γεύμα έφαγαν όχι μόνο οι Ευέλπιδες αλλά και εκατοντάδες καταδρομείς και δεν υπήρξαν άλλα ανάλογα κρούσματα.

Μια άλλη αιτία πιθανολογείται να είναι το νερό της περιοχής εάν τυχόν οι 4 ήπιαν από την βρύση ή αν αυτό δεν συνέβη ίσως κάποια ίωση που είναι συχνό φαινόμενο τέτοια εποχή να οδήγησε τους νεαρούς στο νοσοκομείο.

Πάντως όπως μαθαίνουμε το πιο πιθανό είναι να βγουν σήμερα από το νοσοκομείο. ή το αργότερο αύριο.

ΠΗΓΗ: http://www.armyvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ