2018-02-05 18:36:22
Φωτογραφία για Μικραίνουν 7 αγώνες του Moto GP
Το θέμα της απόστασης των αγώνων του Moto GP συζητήθηκε πρόσφατα στην... επιτροπή ασφαλείας. Αρκετοί αναβάτες της κατηγορίας Moto GP εξέφρασαν τη θέληση να μειωθούν οι γύροι σε κάποιους αγώνες. 

Σε συνδυασμό με την έναρξη του πρωταθλήματος FIM Moto-e World Cup (με ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες) το 2019 και προκειμένου να δημιουργηθούν οι χρονικές προϋποθέσεις για τι πρωτάθλημα αυτό, είναι πολύ πιθανό να μειωθεί η διάρκεια 7 αγώνων του Moto GP, 9 αγώνων της Moto 2 και 7 αγώνων της Moto 3. Με τον τρόπο αυτόν, οι διοργανωτές θα δοκιμάσουν ένα νέο, πιο εύκολο ωράριο μέσα στο 2018 και θα ετοιμαστούν κατάλληλα για την προσθήκη των αγώνων του FIM Moto-e World Cup.

Ο νέος αυτός θεσμός θα περιλαμβάνει από 4 έως 6 αγώνες, όλοι στην Ευρώπη και θα διεξάγονται πριν την κατηγορία Moto GP. Έτσι, οι αγώνες σε Austin, Jerez, Le Mans, Barcelona, Brno, Misano και Valencia θα έχουν από το 2018 μειωμένη διάρκεια, στην πλειοψηφία τους κατά 1 γύρο με εξαίρεση τη Jerez και τη Valencia που θα μικρύνουν κατά 2 και 3 γύρους αντίστοιχα.

Οι αλλαγές στη διάρκεια των αγώνων που επηρεάζονται:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ