2018-02-06 07:42:16
Φωτογραφία για Η τοποθέτηση ΑΠΟΕΛ για Λαβόρδε
Στον Active και στην εκπομπή «Passing Game» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του ερχόμενου αγώνα: «Έχουμε δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Είναι οι γνωστοί που δεν υπολογίζονται (σ.σ. Ρουέδα, Μιλάνοφ και Βινίσιους). Οι άλλοι τέσσερις, δηλαδή οι Ποτέ, Εφραίμ, Βάτερμαν και Ιωάννου ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες λόγω ίωσης, είναι αμφίβολοι. Απομένει ακόμα μια προπόνηση. θα δούμε ποιος θα προλάβει από τους τρεις, γιατί για τον Βάτερμαν είναι νωρίς ακόμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Για τον Καρλάο: «Όπως είναι τα πράγματα, ο Καρλάο το μόνο που χρειάζεται είναι να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας σε φυσική κατάσταση. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο ιατρικό κέντρο της Παραναένσε. Δεν αποκλείω στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο να είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για τον Λαβόρδε και το γεγονός ότι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλη ομάδα (πατήστε εδώ για περισσότερα): «Δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν είμαστε η μόνη ομάδα. Έχουμε ακούσει ότι μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να δώσει συμβόλαια, αλλά αν κάποιος δει τις μετεγγραφές μπορεί να δει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ότι γίνει στο κυπριακό ποδόσφαιριο, πάντα πρέπει να βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ από πίσω. Καμία σχέση, δεν έχουμε καμία σχέση με τον Λαβόρδε, ούτε έχουμε εξετάσει την περίπτωση του».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ