2018-02-06 11:15:26
Φωτογραφία για Γεφυροπλάστιγγες ΤΟΜΑΣΗΣ - Ένα  ελληνικό success story
Με γνώση και εμπειρία 70 χρόνων στη ζύγιση και τους ζυγιστικούς αυτοματισμούς η ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ   Γιώργ. & Χαρ. ΤΟΜΑΣΗΣ μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, εξαιρετικής πιστότητας και ακρίβειας.

Η εταιρεία μας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, προτείνει πάντα καινοτόμες, οικονομικές και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις. Το κορυφαίο τεχνικό προσωπικό μας μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις ζύγισης και άμεση τεχνική υποστήριξη. Η πολυετής εμπειρία μας εξασφαλίζει το άρτιο τεχνικό επίπεδο των υπηρεσιών μας. Έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για ζύγιση, όπως:

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ

HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ  ΖΥΓΟΙ,  ΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ, HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ

ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΑΚΙΣΤΙΚΑ  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

ΖΥΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΣΙΛΟ


ΖΥΓΙΣΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ  ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΖΥΓΙΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ  ΖΥΓΙΣΗ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

O ΤΟΜΑΣΗΣ τα τελευταία χρόνια επενδύει ολοένα και περισσότερα κεφάλαια για την Έρευνα και την Ανάπτυξη.  Η εταιρεία έχει προβεί στη δημιουργία εργαστηρίων και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη συνεργασιών με εξειδικευμένους τεχνικούς και επιστήμονες αποσκοπεί στην εξεύρεση νέων βιομηχανικών λύσεων και προϊόντων. Προϊόντα όπως το σύστημα αυτόματης ζύγισης με κερματοδέκτη,  αυτοματισμοί ζύγισης, αποτελούν σημεία της στρατηγικής ανάπτυξης της.

Η εταιρεία εναρμονίστηκε πλήρως με τους ισχύοντες εθνικούς νόμους, αλλά και τους κανονισμούς-προδιαγραφές Διεθνών Οργανισμών όπως του O.I.M.L. (ORGANISATION INTERNATIONALE DE METROLOGIE LEGALE) και του EUROPEAN STANDARD.  Απέκτησε το πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, από το Γερμανικό Φορέα Πιστοποίησης NIS Ζertifizierung und Umweltgutachter GmbH (NIS ZERT) και το σήμα C.E, για τη συντήρηση-εγκατάσταση γεφυροπλαστιγγών, εμπόριο ζυγών, και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η εταιρεία μας ΤΟΜΑΣΗΣ Γιώργ. & Χαρ.  έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες γεφυροπλάστιγγες λάκκου ή επιφανείας με γέφυρα κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από σκυρόδεμα, σύμμικτη ή εξ ολοκλήρου μεταλλικής κατασκευής σε όλη την Ελλάδα και Βαλκάνια.

H γεφυροπλάστιγγα επιφανείας N31 είναι μια μεταλλική γεφυροπλάστίγγα για εγκατάσταση επάνω σε επιφάνεια. Η πλήρως μεταλλική διαιρούμενη κατασκευή της επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και γρήγορη εγκατάσταση. Όλα τα μέρη της γεφυροπλάστιγγας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα πρότυπα μετρολογίας και τα αυστηρότερα standards ποιότητας, προσφέροντας ακριβή ζύγιση καθόλη την διάρκεια ζωής της, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ποιότητα και αξιοπιστία.

Το Λογισμικό Διαχείρισης Γεφυροπλάστιγγας μέσω Η/Υ συνδυάζει τη ζύγιση επί της γεφυροπλάστιγγας με την συλλογή και διαχείριση δεδομένων. Είναι σχεδιασμένο για ζυγίσεις σε γεφυροπλάστιγγες με μεγάλη κίνηση οχημάτων όπου είναι αναγκαία η άμεση λήψη και επεξεργασία των στοιχείων ζύγισης και των σχετικών δεδομένων.  Υποστηρίζει έως και δυο πλάστιγγες. Πραγματοποίηση των βασικών λειτουργιών ζύγισης (1η και 2η ζύγιση, ζύγιση με σταθερά απόβαρα, κτλ.) μέσω σύνδεσης με Η/Υ.  Το σύστημα εκδίδει ζυγολόγια, δελτία αποστολής, εκτυπώνει απολογιστικές καταστάσεις σχετικά με τη κίνηση των πελατών, προμηθευτών, φορτίων, αυτοκινήτων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επικοινωνίας με όλα τα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης.

Η εταιρία, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη μετά την πώληση, προσέχοντας όλοι οι πελάτες να τυγχάνουν της ίδιας προσοχής. Συνέπεια, εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και εμπιστοσύνη είναι τα βασικά στοιχεία που αναζητά ο κάθε αγοραστής για το προϊόν που αγοράζει, στοιχεία που βρίσκει με απόλυτη σιγουριά και υπευθυνότητα, όταν απευθυνθεί  στην εταιρεία Τομάσης Γεώργ & Χαρ.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26500, ΠΑΤΡΑ

ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306

URL: www.gtomasis.com  E-mail:[email protected]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ