2018-02-07 05:59:30
Φωτογραφία για Τραμπ: Αν δεν αλλάξει ο μεταναστευτικός νόμος, ας κλείσει το κράτος
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν ευπρόσδεκτο το κλείσιμο των ομοσπονδιακών κυβερνητικών υπηρεσιών αν το Κογκρέσο δεν καταφέρει να συμφωνήσει στην προώθηση αλλαγών στον μεταναστευτικό νόμο ώστε να εμποδιστούν, όπως είπε, οι εγκληματίες να μπαίνουν στη χώρα.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

"Αν δεν αλλάξουμε τη νομοθεσία, αν δεν ξεφορτωθούμε αυτά τα παραθυράκια με τα οποία οι δολοφόνοι επιτρέπεται να έρχονται στη χώρα και να συνεχίσουν να σκοτώνουν (...) αν δεν το αλλάξουμε, τότε ας κλείσουμε" τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο Τραμπ μιλούσε στον Λευκό Οίκο, σε ένα πάνελ των υπηρεσιών επιβολής του νόμου που συζητούσε τη δράση της συμμορίας MS-13. "Θα ήθελα να δω ένα κλείσιμο αν δεν φροντίσουμε αυτό το ζήτημα", πρόσθεσε.

Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο προσπαθούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τα όρια δαπανών, δύο ημέρες πριν λήξει η προσωρινή παράταση του προϋπολογισμού. Σύμφωνα με τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Τσακ Σούμερ, οι Ρεπουμπλικάνοι υποσχέθηκαν να διοργανώσουν μια ανοιχτή συζήτηση για το μεταναστευτικό την επόμενη εβδομάδα στη Γερουσία.

"Στις σημερινές συναντήσεις μας ο (Ρεπουμπλικάνος, επικεφαλής της πλειοψηφίας) Μιτς Μακόνελ δεσμεύτηκε ότι θα έχουμε μια ανοιχτή διαδικασία την επόμενη εβδομάδα", είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ