2018-02-09 18:19:56
Φωτογραφία για Ν.Δ.: «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ - ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ
«Ναι» στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis «ανεξαρτήτως του κατηγορητηρίου που θα κατασκευάσει η κυβέρνηση» λέει η Νέα Δημοκρατία, με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη να σημειώνει ωστόσο πως «οι μάρτυρες θα έρθουν χωρίς κουκούλες».

Σε δήλωσή της, η κ. Σπυράκη επεσήμανε ότι «η Νέα Δημοκρατία είπε από την αρχή "όλα στο φως". Και εννοείται ότι λέει ''ναι'' και στην προανακριτική επιτροπή, ανεξαρτήτως του κατηγορητηρίου που προφανώς θα κατασκευάσει η Κυβέρνηση για να υποστηρίξει τη σκευωρία της».

«Όμως οι μάρτυρες θα έρθουν χωρίς κουκούλες. Όχι μόνο γιατί τους ξέρει ήδη η κυβέρνηση, αλλά και γιατί το καθεστώς προστασίας τους είναι νομικά διάτρητο, καθώς απαιτεί την έγγραφη έγκριση του αντιεισαγγελέα διαφθοράς του Αρείου Πάγου, την οποία παραδόξως δεν ζήτησε η αρμόδια εισαγγελέας», συμπλήρωσε η κ. Σπυράκη.

Καταλήγοντας τόνισε ότι «κατά τα λοιπά, θεωρούμε αυτονόητο ότι η κυβέρνηση, σε αντίθεση με την επιλογή της να συγκαλύπτει, μέχρι σήμερα, το σκάνδαλο Καμμένου, θα συναινέσει επιτέλους στη διαλεύκανση του, τώρα που έφτασε στη Βουλή».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ