2018-02-10 11:20:15
Φωτογραφία για Στον πάγο το νέο MAKEDONIA TV!
Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει κληθεί το MAKEDONIA TV αφού στο τέλος του μήνα αναμένεται να πέσει «μαύρο» στους σταθμούς που έχουν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας αλλά δεν συμμετείχαν στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Ωστόσο το κανάλι του Ομίλου ΑΝΤ1 δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει τον ίδιο κίνδυνο με το MEGA και το ART που επίσης δεν συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αφού στον προηγούμενο ακυρωθέντα διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το MAKEDONIA TV κατέθεσε έγγραφα για να χαρακτηριστεί ψυχαγωγικός και να περιμένει τη διενέργεια του διαγωνισμού για τις θεματικές άδειες.

Από την άλλη όμως κι ενώ στον Όμιλο του Αμαρουσίου έχουν αποφασίσει από τον προηγούμενο χρόνο για… επανεκκίνηση του τηλεοπτικού σταθμού τους φαίνεται ότι τελικά αναθεώρησαν «παγώνοντας» τα σχέδιά τους. Σύμφωνα με το σχεδιασμό που είχαν κάνει σκόπευαν στις αρχές του χρόνου όλος ο μηχανισμός του καναλιού να μεταφερόταν στην Αθήνα, εμπλουτίζοντας μάλιστα το πρόγραμμά του με νέες εκπομπές, ενώ θα άλλαζαν ακόμα και το όνομά του
. Τελικά όμως λόγω πολλών προβλημάτων, κυρίως τεχνικής και οικονομικής φύσεως, αποφάσισαν να τα «παγώσουν» όλα, ενώ μάλιστα το ριάλιτι «Bachelor» που ετοίμαζαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους θα καταλήξει τελικά στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Επίσης εδώ και μήνες έχει αποφασιστεί να βγάλουν από τη συχνότητα του MAKEDONIA TV εκπομπές με αφιερώματα στον… μεγάλο αδερφό, τον ΑΝΤ1, για εκπομπές και σειρές που έχουν βγει από τη «γέννησή» του έως και σήμερα, αλλά κι εκεί ακολουθούν την τακτική «ολημερίς το αποφασίζουνε… το βράδυ το αλλάζουν…»!

Έτσι λοιπόν θεωρείται σίγουρο ότι προς το παρόν δεν θα υπάρξουν οι… θεαματικές αλλαγές που σκόπευαν να κάνουν και όπως φαίνεται το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει ως MAKEDONIA TV όλη τη σεζόν με τις υπάρχουσες εκπομπές. Προς το παρόν λοιπόν θα υπάρξουν ελάχιστες αλλαγές περιμένοντας την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις θεματικές άδειες όταν… και αν… γίνει… αφού είναι σίγουρο ότι και για το συγκεκριμένο διαγωνισμό θα υπάρξουν αντιρρήσεις από τους κατέχοντες τις άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ