2018-02-10 12:00:26
Φωτογραφία για Αυτά τα πράγματα καλό είναι να μην τα googl-άρεις
Δίνει λύσεις, λύνει απορίες, σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά σου καλά, προκαλεί όμως προβλήματα. Πολλά προβλήματα και μαζί παρανοήσεις που οδηγούν σε πανικό. Γιατί η αλήθεια είναι ότι από τότε που η Google μπήκε στη ζωή μας, έχουμε απαντήσεις για τα πάντα, ακόμα κι αν αυτές είναι λανθασμένες ή παραπλανητικές ή επικίνδυνες και μας οδηγούν σε συμπεράσματα που απέχουν χιλιόμετρα από την πραγματικότητα.

Σε επαναφέρουμε σ' αυτήν με την παρακάτω not to do list, που περιλαμβάνει όλα αυτά τα πράγματα που για το καλό σου σταμάτα να googlάρεις και να "αισθάνεσαι τυχερός".

Πώς θα μάθεις όλα όσα ξέρει η Google για εσένα

Συμπτώματα ασθένειας

Η Google δεν είναι γιατρός. Όταν λοιπόν αισθάνεσαι άρρωστος ή έχεις παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο στον οργανισμό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού στον γιατρό και όχι να πέσεις στην παγίδα του να αναζητάς στο ίντερνετ "συμπτώματα καρκίνου". Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξεις ετοιμοθάνατος, την ώρα που τελικά χαίρεις άκρας υγείας.


Δερματικά προβλήματα

Εδώ ισχύει ότι και στην παραπάνω περίπτωση. Ο δερματολόγος είναι ο άνθρωπος που έχεις ανάγκη, αν πιστεύεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο δέρμα του σώματός ή στην επιδερμίδα του προσώπου σου και όχι η μηχανή αναζήτησης της Google, που θα σε βομβαρδίσει με πραγματικά σκληρές εικόνες.

Εγκληματικές πράξεις

"Πώς φτιάχνω βόμβα;" Αλήθεια τώρα; Με τα μέτρα για την οικοδόμηση μιας ισχυρής κυβερνοασφάλειας να έχουν αυξηθεί παγκοσμίως και τις αντιτρομοκρατικές οργανώσεις να είναι επί ποδός, το να στοχοποιηθείς μέσω της IP διεύθυνσής σου δεν αποτελεί σενάριο χολιγουντιανής ταινίας.

 Mε αυτούς τους 5 τρόπους το internet σε κάνει ηλίθιο

Εγκυμοσύνη

Τα βιντεάκια με γυναίκες να γεννούν είναι ό,τι πιο σοκαριστικό και τρομακτικό που κυκλοφορεί εκεί έξω για έναν wanna be πατέρα. Τίποτα το εκπαιδευτικό δεν θα βρεις σ' αυτά. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πανικοβληθείς και να γίνει νευρικός με το όλο θέμα του τοκετού.

Το ονοματεπώνυμό σου

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις για σένα. Μείνε στο σκοτάδι. Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, δεν λένε;

Την ίδια τη Google

Με το αναζητήσεις τη Google μέσω της Google είναι ανόητο. Χάσιμο χρόνου. Αν πράγματι θέλεις να τη βάλεις στο ψαχτήρι, κάνε το τουλάχιστον από μια άλλη μηχανή αναζήτησης.
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ