2018-02-10 17:12:28
Φωτογραφία για Επιτυχημένη η χοροεσπερίδα του Συλλόγου ΑΕΤΙΝΩΝ Αθήνας στα Αγρίμια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
             Χθες βράδυ Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στα κέντρο «Αγρίμια" στην Πλατεία Βάθη, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας. Στη μεγάλη αίθουσα του κέντρου, οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά, γεμάτη κέφι, γλέντι και χορό ΒΙΝΤΕΟ.         Ο πρόεδρος Δημήτρης Σωκ. Ζαφείρης και τα παιδιά του Συλλόγου, στην είσοδο του κέντρου καλωσόριζαν σαν οικοδεσπότες όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαριστούσαν για την αγάπη και την προσφορά τους στο σύλλογο.............

           Ο χορός καλά κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες και η δημοτική ορχήστρα με τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοτικής παράδοσης, έδωσε τη δική της νότα διασκέδασης.

          Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης, απο την Ξηρομερίτικη Εταιρείας λόγου και τέχνης ο Γιώργος Τσέλιος, απο το σύλλογο Τρύφου ο Πάνος Αγραφιώτης, οι π. Πρόεδροι του Συλλόγου Βαγγέλης Βαλλιάνος, Χρήστος Ντέμος, Τομαράς Διονύσιος, Χρήστος Μωραίτης, Γιώργος Καραμπεκιος, Νίκος Τρυφιάτης, τα ιστορικά στελέχη του συλλόγου Σπύρος Μπάκας και Δώρα Τομαρά-Γιαννούλη, ο Προπονητής Κώστας Γαλάνης, κ.α.
ximeronews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ