2018-02-10 20:21:38
Φωτογραφία για 3 βασικά πράγματα που έχει ανάγκη ένας μπαμπάς διδύμων
Από τη μέρα που αυτά τα γλυκούλικα πλασματάκια μπήκαν στη ζωή σας, δεν έχετε μάτια παρά μόνο για εκείνα! Υπάρχει όμως και κάποιος άλλος που σας έχει ανάγκη, και αυτός είναι ο σύντροφός σας.

Οι άντρες δεν θέλουν πολλά. Τα πράγματα μαζί τους είναι απλά. 1,2,3, και συγκεκριμένα θέλουν τα εξής τρία:

Νο1: Σεξ

Εντάξει, το περιμένατε! Μα, πώς έχει όρεξη όταν σε βλέπει με τις πυζάμες γεμάτες γουλίτσες και αναμαλλιασμένη; Πώς; Πρέπει να το καταλάβουμε: οι άντρες χρειάζονται το σεξ όπως εμείς χρειαζόμαστε μια ζεστή αγκαλιά- χωρίς σεξ.

Από την άλλη, είσαι πτώμα. Δεν έχεις ενέργεια ούτε να το σκεφτείς, όχι να το κάνεις κιόλας. Κι όμως, αν προχωρήσεις στο τολμηρό βήμα, θα χαλαρώσεις και μετά θα σκέφτεσαι «αχ, είναι τόσο ωραία, γιατί δίσταζα;».

Νο2: Να νιώθουν χρήσιμοι

Πιστεύεις ότι είσαι η σούπερ μαμά: εργάζεσαι, πηγαίνεις με τα δίδυμα σούπερ μάρκετ, μαγειρεύεις, καθαρίζεις, τα ταϊζεις, τα αλλάζεις, τα παίζεις και στο τέλος… «τα παίζεις» εσύ!


Έχεις έναν βοηθό και λέγεται Μπαμπάς. Ζήτησέ του λίγη βοήθεια και πες του πόσο εκτιμάς το ότι είναι πρόθυμος- θέλει και εκείνος να νιώθει σημαντικός.

Νο3: Μια γυναίκα να τους δείχνει ενδιαφέρον

Και όταν λέμε «γυναίκα» εννοούμε τη «γυναίκα του»! Η μέρα (και η νύχτα τους πρώτους μήνες) είναι τόσο γεμάτη που σπάνια βρίσκεις χρόνο να τον ρωτήσεις τι κάνει, πώς τα πάει στη δουλειά, να μιλήσετε, βρε αδερφέ! Κάποια στιγμή που θα έχεις ελεύθερη, πάρτον ένα τηλέφωνο και πες του απλά «Πήρα να σου πω ένα γεια!». Έχει ανάγκη από το ενδιαφέρον σου- όπως και εσύ για το δικό του (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!).
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ