2018-02-11 09:06:31
Φωτογραφία για Υπάρχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης πρόσφατης απόφασης ΣτΕ για αποκατάσταση μισθών-συντάξεων στελεχών ΕΔ-ΣΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Ερώτηση (υπ. αριθμ. 3261/07-02-18) προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών, ώστε να προσδιορίσουν χρονικά πότε ακριβώς θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και των αποστράτων, μετά από την απόφαση δικαίωσής τους από το Συμβούλιο της Επικρατείας, κατέθεσε ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζητάει να πληροφορηθεί συγκεκριμένα, αν η κυβέρνηση έχει καταρτίσει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της αμετάκλητης δικαστικής απόφασης.

Υπογραμμίζει δε, ότι η ΝΔ είχε προβεί σε επαναρρύθμιση των ειδικών μισθολογίων τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και των Σωμάτων Ασφαλείας, που άγγιζε το 50% των μειώσεων, όταν, κατά το πρόσφατο παρελθόν, υπήρξαν ανάλογες δικαστικές αποφάσεις.

«Είναι η 3η φορά που επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα. Και επανέρχομαι, γιατί η παρούσα κυβέρνηση, όχι μόνο δεν έχει υλοποιήσει καμία από τις σχετικές προεκλογικές της δεσμεύσεις -ούτε φυσικά τις προγραμματικές της δηλώσεις πως αποτελούσε δήθεν το πρώτο μέλημα του προγράμματός της η αποκατάσταση όλων των αδικιών για τους ένστολους- αλλά πλέον έχει στα χέρια της μία αμετάκλητη δικαστική απόφαση
. Μία απόφαση, που θα πρέπει να την εκτελέσει εντός 8 μηνών, διαφορετικά οι αιτούντες θα έχουν δικαίωμα, βάσει της νομοθεσίας, να φτάσουν ως και στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του κράτους έναντι των ποσών που δικαιούνται! Κοινώς; Τα ψέματα τελείωσαν…», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ