2018-02-11 19:11:33
Φωτογραφία για ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: Το μοναδικό σου έργο ανάπτυξης είναι οι απευθείας αναθέσεις έργων σε συγκεκριμένους εργολάβους!
            Σφοδρή κριτική στον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη για τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα "FREE TYPOS" για εμβληματικά έργα που οδηγούν τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας στην πολυπόθητη ανάπτυξη, εξαπέλυσε χθές η δημοτική παράταξη "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" και σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος αφού επισημαίνει την εγκατάλειψη και το μαρασμό στη περιοχή μας, αναφέρει χαρακτηριστικά: Το μοναδικό σου έργο ανάπτυξης κ. Δήμαρχε, είναι οι απευθείας αναθέσεις έργων σε συγκεκριμένους εργολάβους!

Αναλυτικά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ: Το μοναδικό σου έργο ανάπτυξης είναι οι απευθείας αναθέσεις έργων σε συγκεκριμένους εργολάβους!

         Απευθυνόμενος στον άρχοντα του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας θα ήθελα να γίνει πιό σαφής στην συνέντευξη τύπου που έδωσε. 

   Κύριε Αποστολάκη, Δήμαρχε του δήμου Ακτίου Βόνιτσας ποιά θεωρείτε εσείς έργα ανάπτυξης; -Το εγκαταλελειμμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο, τον παρατημένο αυτοκινητόδρομο ΑΚΤΙΟ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ, την κατάργηση του υποθηκοφυλακείου Βόνιτσας και Κατούνας, το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνα, το κλείσιμο 2 παιδικών σταθμών, την υποβάθμιση των κέντρων Υγείας που κάνουν δωρεά δημότες για να τα συντηρήσουν;!! 


          Εσείς το μόνο που κάνετε είναι απευθείας αναθέσεις για μελομακάρονα και κουραμπιέδες χιλιάδων ευρώ και αδιαφορείτε για τις ανεμογεννήτριες, τα σφαγεία Κατούνας, τα λουτρά Τρύφου, για το νερό στην Πογωνιά, για τα χαλίκια που ρίχνουν μέσα στα μαντριά, για τις αυξήσεις των δημοτικών τελών...και.. και θα μπορούσα να γράψω αλλά τόσα...........         Λυπάμαι όμως κύριε Δήμαρχε γιατί έπεσες στην παγίδα του κυρίου Τριαντακωσταντή να λογοδοτήσεις αλλά με την λογοδοσία αυτή προσβάλλεις τη νοημοσύνη τον δημοτών και εμένα ως δημοτικό σύμβουλο, γιατί 3 χρόνια τα μοναδικά έργα ανάπτυξης είναι οι απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους εργολάβους. 

Με εκτίμηση 

Δημήτρης Καραγιάννης 

Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας

***********

ΔΕΙΤΕ: Αντίδραση απο τους "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Γ. Αποστολάκη: "Ο βασιλιάς είναι γυμνός..."!!

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ: Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ μιλάει στην εφημερίδα "FREE TYPOS"

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ