2018-02-11 23:58:15
Φωτογραφία για Η Καρδίτσα τίμησε τους Ήρωες Αστυνομικούς
Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον, τελέστηκε σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς

του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας.  

"Εκτός από το Υπηρεσιακό καθήκον έχουμε Ιερό χρέος να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους Συναδέλφους μας, που έφυγαν από κοντά μας.  Και αυτό το «Ιερό Καθήκον» δεν μας υποχρεώνει κανείς, αλλά κινούμαστε από την απέραντη ΑΓΑΠΗ.  Γιατί αυτός που αγαπά τον Θεό, αγαπά όλους τους ανθρώπους και τους ζωντανούς και τους κεκοιμημένους" είπε μεταξύ άλλων ο π. Νικόλαος Αρχιφύλακας και Κληρικός του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ.  και πρόσθεσε απευθυνόμενος προς τους Συναδέλφους Αστυνομικούς «Χαίρομαι που ήρθατε με τα παιδιά σας να τιμήσετε τους Ήρωες της Πατρίδας μας, οι οποίοι κινούμενοι με αγάπη για την δικαιοσύνη και την ασφάλεια του πολίτη έπεσαν στον καθήκον χωρίς να υπολογίζουν την δική τους ζωή… Τιμή λοιπόν και Δόξα για κάθε Έλληνα Αστυνομικό που τον σκέπασε η  Ελληνική Σημαία που υπηρέτησε με τόση αυταπάρνηση και ζήλο».   


Κλείνοντας το μνημόσυνο ο Εφημέριος του Ναού π. Νικόλαος Δαλαγιώργος που Υπηρετεί ως Αστυνομικός στο Α.Τ. Μουζακίου, ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Δ.Α. Καρδίτσας Ταξίαρχο κο Δημήτριο Γατσούνια, οποίος αν και ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα ως Διευθυντής στην Δ.Α. Καρδίτσας, ανταποκρίθηκε με πολύ προθυμία στην Πρόσκληση, δίδοντάς του ως ευλογία μία εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας, ώστε να τον σκεπάζει και να τον ενδυναμώνει στο έργο του. 

                Στην εκδήλωση παρίστατο εκτός από τον Διευθυντή της Δ.Α. Καρδίτσας Ταξίαρχο Κο Δημήτριο Γατσούνια, οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων Μουζακίου και Σοφάδων καθώς και Αστυνομικό Προσωπικό με τις οικογένειες τους, ενώ τίμησαν με την Παρουσία τους οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Διοικήσεων Καρδίτσας και Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας Αντ/χο Κο ΚΟΚΩΝΗ Χρήστο, και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου Πυραγός Κος ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Καρδίτσας κος Θωμάς Βαλομάνδρας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρανιάς κος Θωμάς Κοτρώτσιος, Συνταξιούχοι Αστυνομικοί, και μέλη οικογενειών που έχασαν πρόσφατα Αστυνομικό. 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ